Kiitos Pinwheel-kehuista, itsekin olen, noh, kohtalaisen tyytyväinen. Kiitos myös muille kommentoijille; saa jatkaa valitsemallanne tiellä... ;)

Tosin nyt tulee varmaan kehujen sijasta kauhisteluja.

Photobucket

Puikottelin pikaisena välityönä tällaiset unisukat itselleni, koko 50g kerä Novitan Kolibria meni (okei, jäi sitä 120cm pätkä). Puikot 4,5 bambut. Kriteerit: pehmeät, kutittamattomat, lämpimät. Oikein kunnon vilukissa kun olen. Näissä taitaa sitten jo varpaat hiostua alta aikayksikön, lanka kun on 100% akryylia, nami! Nirskin-narskin vaan kuului kun kantapäätä väänsin, jalkaterän osuus oli miellyttävämpi neuloa. Lankaa oli sen verran sopivasti, että varsista tuli passelin lyhyet: minun kun pitää saada potkia sukat jaloista heti kun on varpaat on lämpimät! Tulin siinä neuloessa funtsanneeksi, että mitähän oikein aikoinaan mietin moista "ihanuutta" ostaessani. Luultavasti vain, että onpas EHH (erittäin halpa hinta). Tsah, jäipä tuonne vielä 5 kerää, joten pääsee nautiskelemaan uudestaankin...

Oli kuitenkin lohduttavaa saada jotain nopeasti valmiiksi: kassintekelepötikkä valmistuu hitaasti (kun ei ehdi ulos neulomaan) ja toinen isompi työ puikoilla on Novitan Maxi-langasta Ympyrätakki, nyt noin puolivälissä, mutta homman edistymistä hidastaa totemus, että 80cm pyöröpuikot on jo nyt täynnä! Siispä APUVA huudan ma teiltä neulovilta blogini vierailta: saako mistään 120cm pitkiä pyöröpuikkoja nr6? Minua vastaan kun ei ole vielä tullut. Onko jollain tarpeettomina, niin että voisi myydä ne minulle? Voisinpa myös vuokrata, mikäli joku niin haluaa. Tilanne on nyt päällä: jotenkin se vaan huutaa tuolla ja haluaisi valmistua pian! Ja takaraivossa kangastelee tieto olympialaisten alkavan 11 vrk kuluttua ja silloin keskitytään vain ja ainoastaan kisaneuleeseen!