P6275235.jpg

Saunalahti-mainoksen äänellä: Nooooo... Emmä tiiä, muutama tommonen varjossa kasvanut rääpäle.

KYh-numeroinnillani ei ole enää mitään merkitystä, sillä oma pää on ihan sekaisin, milloin mikäkin on aloitettu ja missä järjestyksessä. Kori on kuitenkin tupaten täynnä ja järjellisen kokoiset puikot kutakuinkin finito. Ja tarkoitushan olisi siis saada kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Ehei, en ajatellutkaan että minulla olisi mitään elämää neuleiden ulkopuolella (korkeintaan hiukan värjäilyä). Ensin Sukka-KYHäilyjä:

P6275236.jpg

Kolmiodraamaa Puffalan tyyliin, saman kokoisia melkein-tavissukkia toissatalvena koolailluista langoista. Neljännet kaupan päälle perussukkiksilla (ja jo melkein valmiit).

P6275238.jpg

Tavissukkaa, raitasukkaa, paksusukkaa, rumasukkaa. 8 paria.

P6275241.jpg

Marokkosukkaa, marjasukkaa, kesäsukkaa, perhossukkaa. 7 paria.

P6275242.jpg

Pötkyläsukkaa, rinsessasukkaa, mehusukkaa, pikkusukkaa. 6 paria.

Yhteensä 25 keskeneräistä paria, yksi pari aloitettu, lopetettu, postitettu hyväntekeväisyyskohteeseen. Toivottavasti päätynyt perillekin.

Yleisiä KYHejä:

P6275243.jpg

Osastolta olispa-kiva-olla-kätevä-emäntä eli pyrkimystä huushollin siisteyden ylläpitoon. Tiskirättejä, pesurättejä, lattianpesin. 12 projektia.

P6275244.jpg

Jotain ihan muuta: kaulahuiveja, pipo, kukkaro, kännykkäpussi, säilytyspussi kameran objektiiville. 7 projektia.

P6275245.jpg

Kassi, peffetti, pesukinnas, vauvan myssy. 4 projektia.

P6275246.jpg

Pisteenä ii:n päälle ja kruunuksi kutreille: Pikkupuffan vaatimuksesta pinsenniluunu (prinsessakruunu). Ainut virkkausprojekti muuten. Milläs sitä muuten leikkisi Pinsenni Viktuuliaa?!

24 keskeneräistä projektia, kaksi kännykkäpussia valmistunut ja jo käytössäkin. Aivoihin jäi muhimaan vielä parisen idea, jotka olisi ollut kiva saada alkuun, mutta realismi (?!) astui kuvioihin, ne olivat sen verran isompia töitä, ettei kannattanut nyt aloittaa.

Seuraavassa postauksessa valmistuneita (toivossa on hyvä elää). Nyt pitäisi päättää, mistä työstä alkaa sumaa purkamaan! :D