Läksimme Pikkupuffan kanssa käymään mamman ja pappan luona maanantaina. Uskallettiin lähteä vaikka sielläpäässä oli flunssaa liikkeella; kun meillä isikin oli potenyt jo viikon verran ja me porskutettiin ihan terveinä. Kuinkas kävikään. Minä aloin oireilla keskiviikkona, Pikkupuffan nukuttua huonosti yönsä vieressäni, ja neitikin oli "ihan kuolemansairas" sitten jo torstaina. Lapsen ensimmäinen oikea flunssa tuntuu olevan äidille kuin vaalivoitto Keskustalle - veret seisauttava kokemus. Kotiinpaluu siirtyi tälle päivälle (lauantai), kun en jaksanut ajaa enkä raaskinut kiusata lasta, vaikka enää ongelmana on räkäisyys.

Hyvästi siis suunnitelmat loppuviikon kortteilusta, ateljeen siivouksesta ja ideapankin ainakin miljuunan idiksen toteutuksesta. No, ehkä tästä sisuunnun ja pistän töpinäksi ensi viikolla. Veikkaan nimittäin Pikkupuffan nukkuvan Ruususen (päivä)unta noin tsiljoona tuntia, kun tuli jonnin verran kieputtua hereillä kaikkien sukulaisten syliteltävänä nämä päivät.

No, hiukan sentään sain sängyn vierellä valvoessani puikkoja heiluteltua, siitä postaus huomenissa, kun kameran akut saavat virtaskaa.

Nyt Nukkumatin kanssa trehveille, natti-natt!