Käväisin yhteisneulomassa Korialla; kiitos kaikille uusille ja vanhoille tuttavuuksille sekä kaikille matkaseuralaisille! Sen verran kivaa oli, että jos vain aikataulut kevään mittaan antavat myöten, hyppään ehdottomasti matkaan mukaan uudestaankin!

"Pussilankaosastolta" selvisin aika vähillä houkutuksilla, vain kolme kerää ja niillekin on aika selvät suunnitelmat. Mutta päivällä olin hakenut postista pienen paketin...

Photobucket

Varmistin selustani, ja pujautin edellisessä postauksessa esittelemäni takin Pimun ylle, ennen kuin esittelin pikkushoppailuni. Ja Pikkuihmisten "kauhean paljon lankaa" - kommentteihin vastasin, että pakko olla kun tuosta tulee Pimulle ja Pikkupuffalle kesämekot, ja tuosta lapaset ja tuosta UpeelleUkkelille takki ja tuosta varmaan Poitsulle jotain. Kaikki olivat lopuksi tyytyväisiä. Ah, osaan sentään lahjontalupaukset, vaikka ostoksiani joudunkin selittelemään. Mutta joojoo, tiedän, että tais hiukan karata lapasesta... Nyt neula tanaan ja kesyttämään melkein valmista Teddy-takkia - itselleni!

Niin ja lupaamani arvonta- ja bongauspalkinnot ovat eilen lähteneet kohti uusia kotejaan.