Photobucket

Puffalandian virallisen kellon näyttäessä 20.35 suoritimme hörhöilyblogin historian ensimmäisen arvonnan kymppitonni-kommenttien kesken. NUNNUhan bongasi juuri kyseisen lukeman, joten hänelle lähtee täsmäpalkinto. Lisäksi Pikkupuffa arpoi juuri nukkumaanmennessään muut voittajat.

Photobucket

Photobucket

Havaittavissa oli tiettyä ensikertalaisuuden mukanaan tuomaa epävarmuutta - lattialle nakeltiin tusinan kerran arpalappusia (ja äiti pihinä ihmisenä piti sitä liian suurena määränä ja pisti arvonnan uusiksi). Lopulta onnistuttiin, ja potasta (huom! ei normaalistikaan siinä tavanomaisessa käytössä) nousi - tattararaa - RASAN sekä MINSKUN lappuset. Puffat onnittelevat kaikkia voittajia! Laittakaapa osoitetietojanne osoitteeseen puffa at suomi24 piste fi. Nunnun osoitetiedothan minulla jo onkin, kun olin hänen salainen ystävänsä syksyn SNY-kierroksella. Nyt pistän mietintämyssyn päähäni, jotta saan kehiteltyä kullekin voittajalle henkilökohtaisesti sopivat palkinnot.

Ai jummijammi. Kun katson omaa kävijälaskuriani, tulee aika jännä olo. Aikas professionaalia, kun enää lukema ei ala nollalla! Että täällä on käynyt jo noin paljon lukijoita hörhöilyjuttujani lukemassa. Kiitos ja kumarrus teille!