Olin hetken aikaa sekä huolissani että tyytyväinen, kun en vähään aikaan aloittanut kovin montaa työtä kerralla vaan sain välillä jopa jotain valmiiksi. No, tämän viikon on nyt sadellut, ja kosteassahan nyt riehaantuu niin etanat, reumatismi kuin näköjään kakkostyypin startiittikin.

Photobucket

Tämä kasa syntynyt tiistain klo 00.15 jälkeen. Nyt on näköjään kiusaan-ja-koettelen-hermojani-ja-taitojani-kausi, kun kolmilla puikoilla on kokoa 2,5 ja neljännessä lanka muuten vaan on varttimillin paksuista (100g:ssa lankaa 800m). Vasemmalla kahdet kärjestä aloitetut sukat (juuri nyt pitää opetella se tekniikka); Ruotsinpinkistä sekä Stepistä. Voisiko Ruotsin ruskeasta villasta kuvitella neulovansa mitään muuta kuin Villapallon ohjeella Ruska-huivin? Ei minusta. Ylhäällä maanantain kirpparilöytöä kolminkertaisena mallitilkussa. Oikealla sitten hitaanedistymisen vastapainoksi omana sävellyksenä 5,5 puikoilla väännettyä puuvillatakkia Pikkupuffalle - ei vielä ainuttakaan saumaa ole tullut ommeltavaksi, jihuu! Ja alhaalla ex temporena samoin 5,5 puikoilla mustasta Faunasta Rinsessaa (jestas, että voi lapanen olla kamalan mallinen tuossa kuvassa, istuu käteen sen sijaan loistavasti!).

Ongelmana kun oli, ettei enää ollut telkkarineuleeksi sopivaa tekelettä. Rose Hearts oli kolmea kerrosta vaille valmis, kun lanka otti ja loppui. Onneksi äidilläni tuota vielä on, sitä odotellessa voisi aika tulla pitkäksi ilman uusia haasteita. Pikkupuffan tulppaanitakki on kyllä jo aloitettu, mutta into siihen tyssäsi (toivottavasti toistaiseksi) koko-ongelmaan, aloitus näyttää lähinnä lainapeitteen reunalta.

Nyt voi tikutella ihan sydämen kyllyydestä ja vaihtaa työtä lennossa, kun edelliset puikot kuumenevat liikaa! Huomenna yritän ottaa jonkin näistä mukaani ja tulla KIPpailemaan Vesijärven satamaan, tulkaahan te muutkin! C U!