Piti oikein käydä tarkistamassa, mitä kuvia lupailin tuossa viimeöisessä, unentokkuraisessa postauksessani.

Photobucket

February Lady Sweater kera ihanaisine nappeineen. Lanka Dalegarn Daletta (Huuto.net-löytöjä viime syksyltä) kaksinkertaisena, 580g, 100% villaa, puikot 6 pyöröt. Ensimmäinen kokeiluni ylhäältä alas -neulotusta vaatteesta, tykkäsin. Ei saumoja, jihaa! Muutoin tykkään kyllä "leidistäni", kyllä nyt pitäisi meikäläisen kaltaisen vilukissankin tarjeta arktisissa työolosuhteissa (tänään oli taas vaihteeksi eräässä tilassa niin kuuma, että melkein pelkkä trikoopaita piisasi, kyllä mulla on vaihteleva työ!). Privaattikeikkaa heittävä valokuvaajani vaikutti illalla niin väsyneeltä, että kuva piti ottaa heti, kun kamera löytyi vaikken ole vieläkään höyryttänyt leidiä. Tyydytään siis vain tuohon yhteen kuvaan.

Photobucket

Ensimmäinen pipo Pääasioihin. Tämä on vissiin sitten "Sohvaperunamamman hiihtopipo", kun Ravelrystä ohje löytyi otsikolla "Mama Needs a New Hat, Cable Ski Cap".   Lankana 7V ja SisuGlitter yhdessä, 80g, 5,5 bambupuikoilla. Kiva malli neuloa. Valmistui yllättävän nopeasti, jopa kahteen kertaan tehtynä. :) Joku ihmeen päähänpisto oli saada punainen pipo ja siihen sopiva kaulaliina, joka nyt olla töröttää puikoilla, jotenkin pitkän ja kapean suikeron neulominen tökkii. No, omapa oli ideani... Samaan syssyyn tuon pipon kanssa viimeistelin jo ennen joulua neulomani pipon SNY-langastani Brisistä. Ihana lanka neuloa. Mallina Ullaneuleen Spiraalineule. Kiva mallikin. Mutta, ja tämä on iso mutta. Vaikka tekee kivalla mallilla ihanasta langasta ja jopa sopivalla silmukkamäärällä, voi onnistua pipon päähänsä puettuaan, että pää on iso muna. (Siipan arvio.) Haluanko näyttää eggheadiltä, vai haluanko ehkä olla katu-uskottava? Jälkimmäistä, kiitos. Siispä pipo siirtyy odottamaan Pikkupuffan pään kasvua talvikaudelle 09-10. Tai ehkä 10-11. Ei kuvaa, koska en halua esittäytyä munapäänä eikä Pikkupuffa jaksa sovittaa pipoa 0,1sekuntia kauempaa.

Pikkupuffan bambupusero etenee. Neiti itse on jo pariin kertaan yrittänyt pujottaa tekelettä kaulaansa puikoista huolimatta, joten kai äipän on tehtävä pusero nopeasti valmiiksi.

Niin muuten. Eilisessä neuletapaamisessa kuuntelin myytävien lankojen kutsuhuutoja melko maltillisesti, kassiin päätyi vain kolme kerää Popparia eli maissilankaa. Koetilkun perusteella, hmm, ihan mielenkiintoinen tuttavuus. Hiukan narskuu puikoilla, mutta ei häiritsevästi.