EDITTIÄ 15.8. klo 22.jotain. Hämärä kuva lisätty.

(Varoitus: postaus sisältää inside-huumoria, jota ymmärtää luultavasti vain yksi blogini lukija. ;) )

Määä poljin tänään töistä kotiin vastatuuleen, mutta eipä väsymys kovin kauaa vallinnut, kun kaivelin postilooraa: SNY:ltä tuli lähetys! Ihan rauhallisesti availin pakkauksen (jaa määä vai?!), ja mitä ihanaa sieltä paljastuikaan: Gjestalin Bris-nimistä villa-soijalankaa, aivan ihanan väristä ja aivan ihanan tuntuista! Määä tykkään!!! Mistä tiesitkin, että olen miettinyt soijasekoitelangan testausta, en kai siitäkin ole täällä plokissa maininnut? Pitää malttaa, ettei hipelöi pehmoisia keriä ihan nukkapintaisiksi.

Photobucket

Määä varmaan pääsen fillaroimaan nyt koko talven töihin, koska nuo suorastaan huutaa mulle säärystimiksi! Ja hyvin on salainen ystäväni tulkinnut (outoa?) huumorintajuani ja laittoi mukaan TuplaSport-suklaatia, hehheh, heti määä sain niin kovin sporttisen ja energisen olon! KIITOS SNY! Kuva tähän postaukseen liitetaan huomenissa, kunhan kamera tosiaan kotiutuu reissustaan.

Nyt kiiruusti pihalle nurtsia niittämään, ennen kuin yläkerran Esteri taas sen kastelee. Niin, ja sit  rentoutumaan - eilenkin kyllä rentouduin ja väänsin olympianeuletta yömyöhälle asti. Aikataulua kiritään kiinni!