Mitään jänskiä raitasysteemejä en saakaan esiteltyä tänään, toisen vetoketju menikin uusiksi ja toinen on enemmänkin kesken.

Mutta jotain sentään. Pikkupuffalle peruslapasia valkoisesta Seiskaveikasta 30g, kolmosen metallisukkiksilla. Saivat nimen Demo-lapaset, sillä tarkoitus olisi värjätä nämä Kool-Aidilla opettaessani dagiksen tädeille värjäämistä kuun lopussa. Puna-valko-harmaat samoilla puikoilla Vikingin Sportsraggista, 30g. Samasta langasta on Pikkupuffalle pipo puikoilla.

Hei, sehän kutistui! Ei tarvitse etsiä Jetin osoitetta himalajalla, kun kasarifiiliksiä herättävä lapas-kaulaliinasetti löytänee paikkansa jonkun normikokoisen käytössä. Lanka Nordiasta kuukausi sitten ostamaani HjerteGarnin London-lankaa (83% villaa, 17% polyakryylia) sekä lapasten resorina 7v. Puikot resoreissa 3,5 muutoin 10. Lankaa kului 200g + 10g. Kaulaliinan idea jostain blogista löydetty ja polkuja seuraamalla löysin alkuperäisen ohjeen Dropsin sivuilta.

Kesällä neuloin jumalaisesta Taj Mahal-langasta Roosa-huivin. Nyt lienee aika saattaa se ihan valmisvalmiiksi? Huivinihan päätyvät aina odottamaan pingoitusta johonkin hamaan tulevaisuuteen. Nyt testasin vain kevyttä höyrytystä, mutta ehkä joudun sen vielä kostuttamaan ja pingottamaan sen ihan oikeasti. Puikot 6, lankaa kului 180g.

Tiistaina posti toi pehmeän paketin: Ravelryn suomalaisten värjäreiden vaihtoparini lähetyksen. Ihania lankoja! Omenanvihreää Bambinoa, pinkkisävyistä raidoittuvaa Sirdarin puuvillaa. Ihan minun värejäni! Ja lisäksi mustikkapiirakkasuklaata, jonka olinpaikkaa en kuvaushetkellä oikein muistanut, syöty se ei kyllä ole, vaan odottaa Täydellistä Hetkeä. :) Mitähän kivaa ja ihanaa näistä tekisin, Pikkupuffan mielestä näistä tulisi hänelle, Pimulle ja Poitsulle lapasia. Nyt aion kuitenkin nämä herkut pitää itsekkäästi ihan itse. Kiitos paljon, Nokkis!

Innostuin tilaamaan pari sukkakirjaa lontoonmurteella. Hei let's face it: mulla todellakin on (kröhöm) aika paljon sukkalankaa, joten ehkä pitäisi alkaa työstää niitä... No, näistä nyt löytyy varmasti ainakin muutama oikein kelvollinen malli.