Tammikuun loppu meni neulomisen suhteen hiukan plörinäksi. Iski kai jonkin sortin plääh alkukuun innostuksen jälkeen, ja useampikin pipo meni uusiksi ja jopa kokonaan purkuun, joten Pääasioidenkaan tiliä en kasvattanyt kuin yhdellä päähineellä, nyt niitä kyllä alkaa olla viimeistelyä vailla parikin...

Uutta projektia siis putkeen. Useammassakin blogissa on näkynyt niin ihania Kevätpäiväntasausyllätyshuivien alkuja, että pakkohan se oli päästää eestivillasta puikoille muotoutumaan. Kuvia ehkäpä parin päivän kuluessa.

Ja Lankahamstereiden kunniakkaaseen joukkoonkin uskaltauduin. Viime vuonnahan kuvittelin, että hamsteroitaessa pitäisi kuluttaa 10% varastosta, mikä tuntui liian suurelta urakalta kuukaudeksi. Onneksi vain kuvittelin, sillä tänä vuonna se ei suinkaan olisi ainakaan helpompaa... Mutta jos nyt saisi pysyttyä ostolakossa ja saisi puikot suihkimaan helmikuun pakkasissa. Tuskaa helpottaakseni piti toki hiukan kasvattaa varastoa: olihan Euromarketeissa Martta-seiskaveikat tarjouksessa ja paikallisessa tavaratalossakin hiukan alelankaa. Ja ihan vaan tarpeeseen, juu nou: Pimu on päättänyt haluta slipoverin, johon joutunen lankaa värjäilemäänkin.