Pikapostauksena lyhyt(?)sanainen selostus viimepäivien hailaitseista.

Pikkupuffa ja siippa olivat reissussa. Äiti-puffa sai tuliaisia: helmiä! 20000kpl piisaa hetkeksi. Keksin kyllä muovisillekin käyttöä.

P4082694.jpg

Tein vihdoin viimein kortteja pitkästä aikaa. Appi tarvitsi Juha "Watt" Vainio -näyttelyn yhteyteen kiitoskortteja. Viime tinkaan tämäkin tilaus jäi, mutta yöthän on rauhallista aikaa askarrella.

P4082692.jpg

P4082693.jpg

Värjäilimme Pikkupuffan kanssa ihan uteliaisuudesta Novitan Tiina-lankaa, jossa villaa on vain 20%, loput puuvillaa (40%) ja akryyliä (40%). Pätkärääkkäystä tarkoituksella, värit jäivät melko vaaleiksi (melko odotettavaa), mutta ihan kivasti silti minun makuuni. Mitäkö näistä teen? Ei vielä aavistustakaan.

P4082690.jpg

Neulerintamaa: Pikkupuffan kummitädille lähti eilen postissa poncho RedHeart Mozart-langasta puikoilla 5. 200g kulutin. Kuva unohtui, ehkä täti kuvaa itse itsensä ja lähettää minulle kuvan? Toinen Messilä-kypärämyssy valmistui, 75g Novitan Mayaa. Kuvaa ei tästäkään ole, mutta eipä ole laskettelukelejäkään. No, ekan myssyn olette nähneet jo aiemmin, ja ensi talvena tullee taas lunta ja kelejä mutkamäkeen.

Kummituksen kesytys etenee kohdallani kohtuuhyvin, 200g lankaa kulutettu, 100g jäljellä. Minähän siis ahnehdin suururakan innoissani. Enkä muuten kadu yhtään! Elän toivossa, että määräaikaan mennessä kesy aave on esittelyssä.

Olen sen verran kolunnut kirppareita, että nyt tuli aika pistää tavaraa päinvastaiseen suuntaan kiertoon. Pöytä eräältä paikalliselta torilta on varattu ja viime aikoina onkin tullut laputeltua ja hinnoiteltua isoa kasaa tarpeetonta omaisuutta. Toiveet on korkealla, heh. Eli jos blogini vaikenee äitienpäivän tienoilla, niin olen sitten rikastunut roimasti ja lähtenyt maailmanympärysmatkalle. Yritän muistaa postata tuolta kadehdittavia maisemia teille. :)

Nyt taas kiskotaan hihasta, joten ciao!