Mikäli joku tarkkasilmäinen blogini lukija on opetellut keskeneräisten töiden listaani ulkoa, hän on nyt tämän illan aikana luultavasti hieraissut silmiään pari kertaa. Ehei, en ole napannut erikoispiristeitä, ja sen myötä aloittanut miljuunaa uutta työtä. Pah, pidin pienen inventaarion ufoistani (unfinished object), ja nolona on pakko myöntää, että niitä olikin useampia kuin aktiivisesti halusin muistaakaan. Minkäs teet, fakta mikä fakta. Jos tuonti blogijulkisuuteen auttaisi niitä muuntumaan fufoiksi (finished-ufo).

lapaset

Jotain sentään tullut valmiiksi viime aikoina. Parit lapaset. Liloissa nostettuja silmukoita, saa vissiin hiukan kuvasta selvää. Lankaa kului yhteensä 90g, saa arvata mitä sorttia. Lilat itselle, olisko nyt sopivat, edelliset kaks paria tulleet hippasen liian isoja. Punaiset kokoa, öh, ehkä 8-10vee? En mä tiedä, minkä kokoisia käsiä tuon ikäisillä esiteineillä on. Teinpä nyt kuitenkin lapaset jemmaan, kun jotenkin sieluni silmin näen kuinka reilun kymmenen vuoden kuluttua Pikkupuffa mennä viipottaa Salattujen elämien Oona Kiviranta-lookissaan hukaten noin kolmet lapaset viikossa.

valmiittotsat

Niin juu. Ja tötsät valmistuivat reissussa ollessa. Ja viime yönä klo 23.02 tasan päättelin viimeisen langan Mansikkamaa-takkiin. Julkaisu seuraa kunhan oikeat napit löytyvät.

EDIT: Taannoin aloittamani Fifi on kuolemassa nälkään. Lanka on salapoliisityön paljastamana Novitan AngelsHairia, tummanhavunvihreää, mahtaakohan kenenkään kätköistä joutaa tuota myyntiin?