Hyvää iltaa ystävät, tuttavat, vieraat ja koko muukin blogimaailma!

Pitkä tovi on vierähtänyt edellisen blogipäivityksen jälkeen, 48-tuntiset vuorokaudet tuntuisivat nykyään niiiiin tarpeellisilta! Mutta nyt on syytä ottaa edes hetkeksi itseään niskasta kiinni ja julistaa ajankohtainen Iso Asia julkisuuteen:

Vuoden 2011 Kesäyössä Hullutellaan taas!

Idea yksinkertaisuudessaanhan (ja hulluudessaan) kuuluu seuraavasti:

Aloita kesäkuun alusta juhannuspäivään 25.6.2011 asti joka päivä yksi uusi neule-/virkkausprojekti ja saata jokaien loppuun heinäkuun loppuun mennessä! Onnistuuko?! Lähde mukaan kokeilemaan omia rajojasi ja kannustamaan muita mukaanlähteviä. Nyt saa luvallisesti potea startitista, eikä ufojen määrän pitäisi kuitenkaan lisääntyä, mikäli kaikki onnistuu. Parhaiten tämä luultavasti onnistuu niiltä, joilla to-do-lista on kilometrin pituinen, ja joille ei tuota minkäänlaisia henkisiä paineita pitää kesken yht’aikaa miljoonaa projektia. Mutta ehkä tätä kokeilee myös joku sellainenkin, joka normaalisti tekee vain yhtä projektia kerrallaan?

Vuonna 2011 (kuten edellisenäkin) on kaksi sarjaa:
a) sukka-KYH, jossa tavoitellaan päivittäin uuden sukkaparin aloitusta
b) yleinen KYH, jossa vain taivas on kattona ja mielikuvitus rajana!

Rajoituksia: sukkapari katsotaan yhdeksi projektiksi, samoin lapaset. Loppuun saatettujen projektien pitää olla samat kuin KYH-aikana aloitetut, eli et voi aloittaa uutta ja saattaa loppuun “tilalle” vanhaa ufoa. Vinkki: ehkä ei kannata aloittaa joka päivä sängynpeiteprojektia…

Lisäohjeita: jos jonain päivänä startiitti oikein riehuu, voit halutessasi siirtää jonkin aloituksen toisen päivän “tilille”! Et siis putoa tempauksesta kesken kaiken, vaikka jonain päivänä aloitus jäisikin väliin, koska aloitusten lukumäärä on ratkaiseva! Heinäkuun lopussa lasketaan onnistumisprosentti lopetetut projektit/25.

Langan kerimistä vyyhdiltä kerälle ei vielä lasketa projektin aloitukseksi. Sen sijaan mallitilkun neulominen voidaan sellaiseksi lukea, mikäli vakavamielisesti näin projektisi aloitat. Pääasia on pitää hauskaa ja nauttia neulomisesta/virkkaamisesta!

Tänä vuonna erilaista viime vuoteen verrattuna:

Ilmoittautumiset, aloitus- ja lopetusraportoinnit pitää kaikki lähettää sähköpostiosoitteeseen kesayon.hullutus (a) gmail.com  Toki tänne blogiinikin saa kommentteihin niitä lähetellä, mutta ne hallinnointiteknisistä syistä ne kerätään vain em postilootasta. Viime vuotinen huima suosio saanee ennakkokyselyistä päätellen jatkoa, joten työmäärä tilanteen selvillä pitämiseksi on aikamoinen, onneksi allekirjoittaneen avuksi on rientänyt ihana apuemo Tui, joka avustaa. Myös ainakin pari muuta apuemo on reservissä hälytysvalmiudessa, mikäli väkeä tulvii mukaan ovista ja ikkunoista! :) Kuten viime vuonnakin, saa kukin esitellä ja raportoida omaa hullutteluaan blogeissa jne, mutta tämä ei ole pakollista. Mikäli haluat osallistujalistassa nimesi toimivan linkkinä blogiisi, kerrothan myös tuon blogiosoitteen, kiitos! Sen sijaan spostiraportointi on pakollista - etenkin mikäli haluat osallistua palkintoarvontoihin. Myös jälki-ilmoittautumiseen asetan nyt lopullisen aikarajan: 5.6.2011 klo 23.59, tämän jälkeen ei enää voi ilmoittautua - kirjanpito apuemoista huolimatta on melko hankalaa, mikäli rajaa ei vedetä johonkin; toivon kaikilta ymmärtämystä ja myötämielistä suhtautumista näihin sääntömuutoksiin.

Palkintoja vastaanotamme taas kiitollisuudella; ilmoitukset näistäkin osoitteella kesayon.hullutus (a) gmail.com. Ilmoitan nyt heti kättelyssä, että oma yritykseni Tmi Puffala lahjoittaa palkinnon kaikkien osallistujien kesken sekä palkinnon erikoisimman Hullutusurakan loppuunsaattaneelle; allekirjoittanut pidättää itsellään oikeuden valita tuo erikoisin urakka!

Ilmoittautuminen alkaa, än-yy-tee-NYT!!!