Hengissä ollaan. Jotain näperrellään joka päivä. Maaliskuussa piti hamsteroida eli osallistua Lankahamsteri-tempaukseen, jossa yritetään pidättäytyä langanostamisesta ja samalla pienentää omia liian(?) suureksi paisuneita lankajemmoja. Ostolakko piti, talouteen saapui ainoastaan helmikuussa tilatut värjäyslangat sekä muutama ihana lahjalanka. Sen sijaan neulontamäärät jäivät viimevuotista (vajaa 3kg) huomattavasti pienemmiksi. Keskityin näköjään tiskirätteihin:

Lankoina erinäisiä puuvilla ja puuvillassekoitelankoja, erinäisillä puikkokoilla. Kuvassa näkyy vain osa "saaliista", moni on ottanut jo siivet alleen ja muuttanut uuteen kotiin. Lankaa kului kaiken kaikkiaan 600g.

Lisäksi itselle parit sukat, 95g villa-puuvillasekoitelankoja puikoilla 2,5. 52parin urakassa parit nro 23 ja 24; jotkin parit ovat tainneet jäädä tässä välillä raportoimatta.

Alkukuusta syntyi akuuttiin tarpeeseen perheen laskettelijoille monomatto; 200g möykkyistä, moniväristä huopuvaa villa ja 70g mustaa akryylia puikoilla nro 10. Pesukonehuovutus ja avot; ei kastu sukat, kun seisoo matolla vaihtaessaan hangessa monoja jalkaan. Kuvassa Pikkupuffa kuivaharjoitus-demonstroi. :)

Viime viikonloppu sujui rentouttavissa merkeissä; 46 naista kokoontui Päivölään Neuleretriitti Kakkosen merkeissä. Taas oli tupa täynnä lankaa, puikkoja, kuituja, rukkeja, herkkuja, jutustelua ja naurua. Kiitos seurasta, Ystävät! <3

Retriitissä oli tällä kertaa myös avoin ompelupaja, jossa kärsivällisen open, Eevin, opastuksella ompelin (ja purin ja ompelin ja purin ja ompelin...) ensimmäisen Boxy Bagini. Tuskin tämä kuitenkaan viimeiseksi jäänee, nyt kun kokoamislogiikka on viimein mennyt perille.

Toissailtana näpräilin valmiiksi pitkästä aikaa muutaman kortin:

Ja nyt huomaan olevani (taas vaihteeksi) koukussa noiden 3D-kuvien näpertelyyn... :D

Iloista pääsiäistä ja aurinkoista alkanutta huhtikuuta teille kaikille!