Sukkakuun mukaisesti nyt ollaan sukkien ja muiden tassunlämmittimien sadonkorjuussa. Jo oli aikakin. Näitä on valmistunut viime aikoina:

Photobucket

Itselle Sitrushedelmämarmelaadia. Unisukat Kolibrista (100% akryyli, nam, heh), 50g, puikot 4,5 bambut, kärkialoitus, tiimalasikantapää. Tarkoituksella hiukan naftimmat, sillä edelliset samasta langasta tehdyt lerpsahtivat löysäsukiksi muutaman yön nukkumisen jälkeen. Nämä toistaiseksi ihan ok.

Photobucket

Ennen sukkakuun alkua aloitetut (joten ei virallisessa sadonkorjuulaskennassa mukana) Eriparisukat ja Hallitussukat. Koot noin 30-32. Seiskaveikkaa puikoilla 3,5. Perussukat Sitrusmarmelaadien tyyliin. Langanmenekki yhteensä 135g.

Photobucket

PinkyWinkyt alias 67%-täydelliset-sukat. Joltain jenkkineulesivulta luin kriteerit noin eskari-eppuikäisten tyttöjen vaatekriteereiksi: 1) It has to be pink. 2) It has to be purple. 3) It has to be shiny. No, kimallusta näistä ei löydy, joten täydellisyys toteutuu vain 67%:sesti. Seiskaveikkaa kului 65g 3,5 puikoilla, samaa linjaa kuin edelliset ja sitä-edelliset.

Photobucket

Kovin monessa blogissa puikotellaan Juna/Tarina/Myttysukkia, (EDIT: ovat nykyään "viralliselta" nimeltään kuulemma Tuulan sukat) joten pitihän minunkin kokeilla. Varsinkin kun näiden tekeminen on kuulemma niin terapeuttista ja samalla addiktoivaa. No, hauskaa ainakin, kun nämät Rutut ja Mytyt sain aikaan. Lisää voisin kuvitella tekeväni, vaikkapa ohonkin hyväntekeväisyyskohteeseen. Ruskeat Rellana Forte Sockesta bambuisilla 2,5 puikoilla. Lankaa kului muistaakseni 30g. Pikkuvauvan koko, käyttäjä kyllä mietitty. Harmaat Nalle Coloria puikoilla, upposikohan jotain 40g. Kuvittelen Pikkupuffan käyttöön - sikäli mikäli neiti suostuu villasukkia jalassaan pitämään joku kaunis päivä. Vielä vaikuttaisi olevan ihan liian kuuma. ?!

Nyt on aktiivisesti puikoilla tulossa Paraphernaliat seka pläjäys erikokoisia kotitossukoita islanninvillasta. Kummatkin kutsuvat, pitää mennä, ciao!