Voevoevoevoevoe. Päästiin sentään UpeanUkkelin 1v-synttäreillä käymään Pikkupuffan kanssa, flunssat sen verran hellittivät. Parin päivän pikareissu tehtiin, ja nyt on hiukan selkäänsäsaanut-olo. Parinsadan kilometrin ajo lähes yhteen putkeen (lue: yhdellä vaipanvaihtopysähdyksellä) jumiuttaa selkää, hartioita ja päänuppia. Ehkäpä pitää hiukan aikaa ennen maatemenoa vielä - yllättäin - neuloa. Sitähän tässä tulee samalla tehtyäkin, nettiä plaraillessa.

Katiijan ja kumppaneiden "Pinviini-tehtailujen" innoittamana kaivelin minäkin männä viikolla seiskaveikkavarastoani, parille pikkuneidille voisi väkertää PinWheelit. Ei ollut sopivan värisiä lankoja. Piti ottaa luonnonvalkoista iso kasa ja sutata itse KoolAidilla. Ehkä tästä jotain saisi:

Photobucket

Siispä reissuneuleina kulki mukana (hitsi kun autossa ei ole autopilottia, että saisi matkat itse neuloa silloinkin ei ole toista kuljettajaa - Pikkupuffalla ei ole vielä korttia):

reissuneuleet

Harmaa on Lehmus-huivi LauraTorelli-merkkisestä langasta (ajalta miekka-ja-kivi), valkoroosa pannumyssyn näköinen tekele PinWheelin aloitus 5-6-vuotiaalle. Ei voi tehdä pidemmälle, ei ole pitkiä bambuisia pyöröpuikkoja. Pakko lähteä ostoksille. Tai aloittaa uusi työ.

lankakasa

Pirjo-Riitan nukitetuista lapasista keksin ratkaisun vuosikausia mieltä askarruttaneeseen ongelmaan, mihin käyttää lankatukkuliikkeistä tulleiden ikivanhojen lankakarttojen pätkät. Herramunjee, niissähän on rahanarvoista tavaraa vaikka kuinka ja paljon. Blinks. Villalangathan ovat valmiita nukkia lapasiin. Tuo kasa varmaan riittää noin viiteen pariin. On ohutta ja paksua, on vaaleaa ja tummaa, on vaikka mitä. Valikoin kuitenkin vain villalangat. Enää jääkin ongelmaksi, että mitä tehdä vastaavilla pellava-, puuvilla- jnejne tupsuilla.

Lisäksi tuli jonkin sortin huivihulluus. Kun yksi Fifi valmistui ja Lehmus etenee kiitettävää tahtia (kiitos langan, joka on järkevän paksuista eikä mitään varttimillin siimaa), iski himo ottaa käsittelyyn seuraavaksi jokin niskasta aloitettava, vaikkapa Rose Hearts. Kun pitää ajatella kauaskantoisesti tuota omaa pukeutumistaankin, eikä sitä koskaan tiedä milloin lihoo ja milloin laihtuu. Garderoobihan siinä muutoin menee uusiksi, mutta onneksi huivit mahtuvat aina. Ja laukut. Pitäisi testata Unelmakerhon pakettikirjan ohjetta huovutetusta laukustakin. Hitsinhitsi, millos tässä kerkeää nukkumaan?!