Onneksi neulehörhöily onnistuu (edes joskus) paremmin kuin köökkihörhöily.

Photobucket

Pikkupuffa sai äidiltä synttärilahjaksi boleron. Lanka Novitan Bambua (68% bambua, 32% pvl), menekki 80g. Puikot 3,5 metallipyöröt, resoreissa 2,5. Malli Moda 3/2006. Toivon, että lapseni kärsivä ilme johtui edellisessä postauksessa kuvailemastani kakusta eikä bolerosta.

Photobucket

Vieraiden poistuttua täytyi rentoutua Hiljaisen todistajan äärellä toinen työ viimeistellen. Pikkupuffan uusien punaisien kenkien kanssa ei välttämättä tyylikkäästi sovi kevätsetin pipo, joten äiti nykersi uuden. Samaa Suvi-Tuulen ohjetta käyttäen, lanka Keltavuokkoa, menekki 80g, puikot 4 bambut. Koska äsken tapahtuneen höyrytyksen aikaan itse ThePää nukkui, mannekiinina varapää. Pysyi muuten aika rauhallisena paikoillaan.

Ainiin. Viikonloppunahan kisattiin myös jossain hoilaus- ja kenellä-on-pahiten-loppunut-hamekangas-kesken-kisassa. Ei voittanut Suomi. Mitäs siitä. Mutta eikös me hävitty Ruotsillekin, pahus. Ei ole tarkkaa mielikuvaa noista hoilotuksista, vain Latvian piraattibiisin melodia jäi soimaan päähän. Siitä tulee vielä hittibiisi ei-lisenssoiduilla spinningtunneilla. Lauluja enemmän huomioni kohdistui ensimmäiseen Fifiini, jonka purin, kuoli raukka nälkään. Muita värejä samaa lankaa kyllä on, joten ehkä saan tehtyä niistä yhdessä jonkin niskasta aloitetun huivin.

Hiukan pitää naapurimaan viisu"menestystä" juhlistaa. Niinpä perheemme hyppää laivaan ja suuntaamme Tukkiholmaan. Lankakauppojen kuvaukset ja osoitteet on tulostettuna ja siippa on antanut luvan ostaa 200kg lankoja. Jiiiiihaaaaa! (Ainoa ongelma on, että minkä neulomuksen otan matkaan mukaan: laivalla on mooooonta pitkää tuntia aikaa neuloa....)