Sain Paraphernaliat valmiiksi. Lankana Regia Galaxy, 80g, bambuisilla 2,5 puikoilla. Koko noin omaan jalkaan sopiva, aavistuksen verran iso eli noin 37. Ihana malli! Ihanat sukat! Joku sanoi, että ohjeessa olisi virheitä, tai ainakin epäjohdonmukaisuuksia silmukkamäärissä puikkoa kohden, mutta en niitä havainnut, tein sen verran "perstuntumalla" kavennukset sun muut. En vielä ole päättänyt, pidänkö sukat itselläni, vai annanko lahjaksi. Luultavasti en raaski ottaa käyttöön ja jonain päivänä ne häviävät jemmasta akuutin lahjantarpeen aikaan. Silmukointi kärjenpäättelyssä oli minulle uusi asia, ja vei hieman aikaa, mutta onnistui lopulta. Täytyy harkita käyttämistä myöhemminkin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mutta miten himpurassa sukista otetaan hyvä, selkeä ja edustava kuva?! Pitäisikö harkita joogan aloittamista taikka akrobatiakurssia, sillä en pääse kameran kanssa sellaiseen solmuun, että sukat jalassa saisi nätin kuvan. Kun kotona ei nyt ollut ketään muutakaan kuvaajaksi kelpaavaa.

Sukkien valmistumisen myötä päätin saattaa kotitossupläjäykseni päätökseen langanpäiden osalta. Seuraava vaihe on sitten huovutus pesukoneessa (kuvan oikeanpuoleisin pari kävi jo pesussa, joten siitä ulkonäköero) ja kuivumisen jälkeen nahkapohjien ompelu päkiöihin ja kantapäiden kohdalle. Meidän lautalattiat kun kuluttavat sukat atomeiksi alta aikayksikön. Pläjäyksessä löytyy tossukat paitsi Pikkupuffalle ja Pikkuihmisille, myös muutamat ylimääräiset eri kokoisia. Joko vierastossuiksi käymässä oleville viluvarpaille taikka Joulupukin pussiin laitettaviksi.

Photobucket

Malli on omaksi muotoutunut, alunperin Tuulintuvan Lett-Lopi-ohje, näköjään saman tyylinen kuin Helmiksen pikasniikkeriohjekin. Lankana paksu islantilaisvilla, jota tuohon pläjäykseen upposi tasan 400g. Puikot 7 bambut. On nopea malli neuloa; yhdet noin 30 kokoiset tossut valmistuivat 1,5tunnissa! Pitäisi ehkä kokeilla yhtä paria Huopasesta samalla mallilla.