Kyllä joskus voi lapsi tulla äitiinsä. Paitsi että Pikkupuffa on äitinsä tavoin hurmaantunut langoista, on hän myös aloittanut kirppailuhörhöilyn. Tosin äidin osaston järjestely ei ole mieleen (itselle muistiin: älä ikinä ota alle kouluikäistä mukaan, kun pitää siivota ja järjestellä omaa osastoa!), mutta se muilta osastoilta shoppailu! Äiti-puffa oli lähtiessä luvannut, että katsotaan löytyisiko neidille jotain koira-aiheista.

P5022783.jpg

Ja löytyihän sitä; kolme paitaa. Ja kissa-aiheiset taulut. Ja possukirja. Ja Muumi- sekä Smurffivideot. Sekä jotkin tyttömäiset hilut. Kotimatkalla kyselin oliko hyvä kirpparikäynti, vastauksena sain pontevan nyökyttelyn. Pienellä budjetilla lapsi onnelliseksi. Tuli äidillekin hyvä mieli.

Eilisestä asti ollaan suunniteltu ISOA muutosta elämään. Neiti syö yhä nukkuessaan tuttia ja nyt ollaan yhteistuumin mietitty, että annetaan se lintuemolle; meidän pihapiirissä kun varmaan tänäkin keväänä on lintuvauvoja, jotka tuttia tarvitsevat. Ensi viikolla katsellaan sopiva ilta, viedään tutti puuhun ja toivotaan, josko seuraavana aamuna lintuemo kiitoksena toisi jonkin kivan pienen lahjan. Neiti kovasti toivoo Hello Kitty- tai muuta hiekkaämpäriä. Jännityksellä odotamme. Kumpikin. :)