Ei kai? Minäkö tykkäisin roosasta, vaaleanpunaisesta, pinkistä jnejne... Oho! No, otsikon mukainen toteamus oli lankakaupan (Marias garn) tädillä, kun Tukholman reissulla läväytin ostokseni myyntipöydälle. Että kohta tunnetaan minun värimakuni jo ulkomaita myöten. :) Vähän piti hämäyksen ja muodon vuoksi ottaa vihreää ja sinistäkin mukaan... Pääosin saaliini koostui käsinvärjätyistä sukka- ja huivilangoista, niihin tutustuin edelliselläkin käynnilla, ja hyväksi langaksi totesin! Ja kysyjille: kyllä kaikelle on Suunnitelma. Ainakin melkein.

Erilaisiin internetissä pyöriviin vaihtoihin osallistuminen on sitten mukavaa. Erityisesti kun joka ikinen kerta tähän asti parikseni on osunut ihminen, joka oikeasti onnistuu ilahduttamaan minua paketillaan. Tällä kertaa parini oli Tiina, ja hän lähetti parisen viikoa sitten tällaisen ihanuuden Ravelryn "Kahelivaihdossa", jossa teemana oli parillisuus. Yhdeksi teeman pariksi hän oli valinnut puffaparin äiti+tytär, joten Pikkupuffakin pääsi mukaan ihanuuksien esiinkuorintaan. Omakseen sai Muumi-palapelin ja uuden kevätlapion. Suurkiitokset kaima! <3

Kun tuossa jokin aika sitten pyörähti omaan mittariini salakavalasti pyöreitä (en ole juhlijatyyppiä, joten kerron sen taktisesti näin jälkikäteen...), niin tein hiukan lankaostoksia netissäkin. Ulkomaan ihmeet jumittavat yhä jossain tuhkapilvien takana, mutta Savonmualta saapui lähetys eilen:

Väriskaala taas hämmästyttää? :) Pyrin nyt aktiivisesti poistamaan lankavarastostani erinäisiä vanhoja herranjestassiunatkoon lankoja - tavalla jos toisellakin - ja hankin tilalle ainoastaan ihku- ja herkkulankoja, sitten uskallan niitä aikanaan käyttääkin!

Ettei nyt menisi ihan roosalällyilyksi, niin läväytetäänpä esille kuva viime päivien painajaisista:

Että ei täällä ihan vaan pelkästään laiskana makoiltu ole! :) Pitää aina välillä jos ei nyt ihan kehittää, niin ainakin yrittää ylläpitää tämänkin ammattialan osaamista. (On tässäkin kuvassa roosaa - niissä linnuissa, jotka pujahtivat piiloon!)

Ja hiukan omahyväistä linkitystä. Jos vielä et ole tutustunut Etsyn ihanuuksien ihmemaailmaan, käypä ihmettelemässä! Voit vaikka törmätä tuttuihin! ;)