Pari huivia valmistui viimein. Puikoilta irtosivat jo kesäkuussa, mutta kostutus ja pingotus veivät "hieman" aikaa. Tsah. mikäs kiire tässä, valmiissa maailmassa.

Sieluni silmin näin julkaisevani huiveista ihania pihalla otettuja kuvia, mutta kuvaa tuolla nyt kun peffa vetää huuruun jo ulko-ovelle astuessa. Vilukissan elämä ei ole kovin helppoa. Siispä kuvausta sisätiloissa kuvausassistentin kanssa.

Vihreä Holvit-huivi, pörhölanka LauraTorellia 145g, puikot muistaakseni 5. Tai sitten 5,5. Siinä paikkeilla kuitenkin. Koko 160 x 80. Holvien päällä onnistuu päälläseisontaharjoittelukin.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Roosa Rose Hearts, 100% silkkiä Wetterhoffilta vuodelta 5 ja 7. Menekki 135g, puikot suurin piirtein 3,5. Koko 165 x 80.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lisäksi väkersin Nukkumaijan ranteenlämmittimet (oman kätensä kuvaaminen on muuten aika hitsin vaikeaa!), lankana silkkivilla (Silk Worldistä varmaankin), menekki öbaut 20g (vaaka ei punnitse kovin tarkasti näin pieniä määriä), puikoilla 4. Ovat lämpimät. Ja ovat tarpeeseen töissä, jossa pahimmillaan mitattiin 16,5 asteen sisälämpötilat. Eikä vielä ole edes talvi. Hrrr.

Photobucket
Photobucket

Jännää: SNY on lähettänyt paketin, jota en vielä eilen ehtinyt hakea. Tänäänkin on pakko malttaa työpäivän päättymiseen asti. Tosi jännää: DHL tulee puolta päivin hakemaan pöytätietokoneemme huoltoon, Acer myöntää lopulta että tässä on jotain vikaa kun heittää bluescreenille vähän väliä (yleensä kesken mun töiden). Joten saapa nähdä onnistuuko kuvien lisäys blogiin läppärimme kautta...