Nimittäin keinon, jolla saan huijattua kaikkia blogini lukijoita. Niin vakkarivieraita kuin satunnaisia matkaajiakin. Postailen raportteja (iki)vanhoista aikaansaannoksista, jolloin kaikki luulevat minun olleen viime aikoina ihan kauhean ahkera!

Olenko koskaan kertonut inhoavani huivienteossa pingotusta? No, siis inhoan yli kaiken. Jopa niin, että tuolla muovikassissa on majaillut puolisen vuotta kolme-neljä periaatteessa ihanaa huivia, mutta enpä ole saanut aikaan pingottaa, kun on niin paljon mukavampaa neuloa jotain uutta.

Mutta lopulta. Silitys- ja prässäyskone merkiltään Siippa (siis tiedättehän: kostuta ja pingota huivi Siipan patjaan petarin alle, käytä vajaan sadan kilon Siippa-punnusta parin yön ajan ja prässäys on valmis!) tuotti tällaisen Revontulihuivin. Lankana vironvillaa yhden vyyhdin verran, olisko vaaka näyttänyt 180g, noin. On tää AnneM:n malli vaan nätti! Kun sais sen seuraavankin Revontulen prässättyä. Sais taas uutta kuvaa varten leikkiä Batmania.

Samassa prässäyskoneessa kovasti ruttuisen näköinen Kevätpäiväntasausyllätyshuivi pesi kasvonsa totaalisesti. Rumasta ankanpojasta kehittyi uljas joutsenkaunotar. Kauniin mallin Lankakomeron Päivi suunnitteli, ja muistelen tämän olleen myös ihana ja sopivan haasteellinen neuloa. Vyyhdillinen vironvillaa tässäkin, reunasta jätin muistaakseni pari kerrosta neulomatta, kun lanka ei olisi riittänyt. Ihan hyvissä ajoin valmistui, kevätpäiväntasaukseenhan on reilusti yli puoli vuotta, vai miten se nyt menikään... Kaunis kiitos kuvausmalliystävälleni Mursuliinalle!

Hieman uudempana tuotoksena Nukkumaijan unisukat kanssaneulojaystävälleni Maikkilille. Hän tietää saavansa nämä sukat, joten mitään megasalaisuutta en tässä vahingossa paljasta. Lankana 55g Gjestalin Sildreä (80% villa, 20% polyamidi), jonka värjäsin kesällä sinipuulla (jälkivärjäys nro x, väriä vain piisasi ja piisasi...). Puikot metallipyöröt 3, magic looppina ja kärjestä aloittaen. Omat pari numeroa pienemmät tassuni eivät oikein esitä sukkia parhaimmillaan, mutta toivottavasti sukat kuitenkin toimivat käytössä paremmin!

Niin, ja tietenkin kiitokset kaikille edellisiä postauksia kommentoineille!