Tuli sentään taannoin valmiiksi Kivan-tytön-sukat.

pinskulit

Tässä jo saajansa jalassa, kiitos kuvaajalle ja Pinskulle itselleen mallina toimimisesta. Koko noin 35-36, lankana KoolAid-värjätty 7veikka, menekki 80g, puikot yhä 3,5. Toistanko itseäni? No, tuo lanka vaan on ollut mun lemppari sukkiin ja lapasiin.

Vaan tiistain neuletapaamisen (kiitos kaikille paikalla olleille taas seurasta) jälkeen ehkä rakkauteni kohdistuukin johonkin ihan muuhun. Ostin nimittäin lankakauppa Heinistä SandnesGarnin Sisua (johon en olekaan aiemmin tutustunut henkilökohtaisella tasolla), sillä yhä haluan väkästää muutamat kirjoneulelapaset, ja langan on oltava seiskaveikkaa ohuempaa, mallien takia.

orionit

Tummanruskeaa ja hennonvihreää. Ja ensimmäisten, 2,5 puikkojen pienuuden aiheuttamien, alkuhämmennysten jälkeen voin todeta, että aim in laav! Pehmeää, juoksevaa, silkkimäisen ihanaa! Ehkä piipahdan uudestaan jopa ihan pikapuoliin Heiniin... Kuvassa näkyy mallikin, Sticka vantar -kirjan Orionit. Mä haluan olla yksilöllinen-hetkeni ei tosin ollut onnistunut, raidat ranteen resorissa on sittenkin parempi vaihtoehto kuin yksivärisyys. Pääsenpä purkamaan. Ja siten nauttimaan ihanasta langasta pitempään!