Viime päivinä on fiilikset suosineet langantuhoamista. Neuleiden valmistumisesta muodostui mörvelöjahti.

Ensimmäisenä saaliina Austermannin Step-langasta töihin sukat. Langassa on aloeveraa sekä jojoba-öljyä, eli tuli rasvaiset sukat. Onkohan jutut yhtä rasvaisia? Saamme nähdä. Puikot 2,5, Addin bambut. Lankaat kului 55g. Ekat kärjestä aloitetut sukat, Ullaneuleen hyvillä ohjeilla, tykkäsin tehdä näin. Vaan kantapäät! Maailman rumimmat, miten hyvillä ohjeilla onnistuukin tehdä tällaiset?! Suorastaan mörvelöt! Hämmästykselläni ei ollut rajaa, kun havaitsin sukkien istuvan jalkoihini suht hyvin. -> Minulla on mörvelöjalat. Katsokaa vaikka.

Photobucket

Vertailun vuoksi kuvassa mörvelöiden seurana Ruotsista ostamastani käsinvärjätystä pinkistä langasta itselleni aktiviteettisukat.

Photobucket

Myös kärjestä aloitetut, mutta tiimalasikantapäillä. Kumpi mahtaa olla sirompi malli ja kumpaa mahdan suosia jatkossa? Puikot 2,5 bambut ja langanmenekki 45g. Aktiviteettisukkien nimen selitys:
Pikkupuffalla on tiedossa syksyllä, äidin palatessa töihin, kovasti nk. aktiviteetteja isänsä kanssa (kukaan ei vielä tiedä mitä nämä aktiviteetit ovat). Varmuuden vuoksi piti siis tehdä itselle aktiviteettisukat, tiedä mistä joutuu perhettä haeskelemaan joku päivä töistä palatessa...

Photobucket

Photobucket

Piti keksiä jokin nopeasti valmistuva tv-neule. Syntyi Yörinsessat, Ullaneuleen Rinsessa-ohjeella. Tai oikeammin sitä vain hiukan käyttäen. Ilman käsiä sisällä karmean muotoiset ja näköiset, loistavasti käteeni istuvat. Mulla on siis myös mörvelökädet?  Puikot 5,5 bambut, lankana Novitan musta Fauna, 100% villaa vuodelta 5-ennen-museoita. Menekki 60g.

Photobucket

Faunaa oli myös harmaata kerä tai kerän loppu. Syntyi siipalle Aktiviteettilapaset, valitsi itse malliksi Ursuksen, mutta muunsin sitä yhdistäen Polysemia-kämmekkäiden kaksoishelmineuleen kanssa. Ja eikö se mokoma lanka loppunut kesken, joten loput mustalla. Menekki yhteensä 75g. Tuli siipallekin siis omat mörvelöt.

Photobucket

Myös lapselle Aktiviteettisukat Stepistä, lankaa upposi 25g. Ja myös pinkistä, ihastuin Rinsessan mallineuleeseen, joten sitä resoriksi ja jalkapöydän päälle. Myös tähän kului 25g lankaa. Samaan sarjaan lapaset, eikä vieläkään kulunut lankanöttönen loppuun, kului 15g. Loppu jääköön sovinnolla odottamaan häviämistä.

Huomenna vois käydä Korialla hiukan ostamassa lankaa?

(Juu, ja näköjään tästä nyt sitten on kehkeytynyt melkein pelkästään neuleblogi.)