Kun nyt blogini on saanut paikallisradiossa fiinin neuleblogi-statuksen, pitää kai ottaa itseään niskasta kiinni ja dokumentoida jotain neulerintamalta. Ja kun ei jatkuvalla rutinalla, niin sitten kertarytinällä. Olen sairastunut akuuttiin neulakammoon, eli lankapäiden päättelyä on ollut odottelemassa parhaimmillaan pari lankakiloa. Kun sairaskohtausta hoiti suklaakuurilla ja Finrexinillä samanaikaisen flunssan kanssa, alkoi tilanne näyttää hiukan paremmalta. (Sitä paitsi: kertarytinä esittely antaa imartelevan vaikkakin valheellisen vaikutelman, että olisin ollut kauhean ahkera viime päivinä. :D)

Kanssabloggaaja tuntui hiukan huolestuneen edellisessä postauksessa esittelemääni paidantekele-lankakasaan. kiitos kysymästä, tuli siitä paita. Ja mahtui nippanappa Pikkupuffan päälle - siitäkin huolimatta, että sitä ei ole tehty kyseisen neidin omien mittojen mukaan. Kyseessähän oli neuleretriitissä aloittamani noin kaksivuotiaan mallipaita Tuulian The Tailored Sweater-tekniikkaan. Lankana Novitan koralli Jussi ja lila 7veljestä, puikot 4,5. Lankaa kului 160g. Seuraavan puseron ja takin neiti on jo tilannut, ne tehdäänkin sitten hiukan "paremmin". :)

Pikkupuffan "tytöt" ovat palelleet, joten syysviimoihin pari pipoa. Näissä ei olla niin materiaalitietoisia, joten langaksi kävi jotkin nimettömät vanhat muovihöttöakryylitkin, joita sain jemmoista tällä keinolla pois 35g. Puikot 3 ja 4. Enää neljä nukkea pipotettavana.

Neljäs versioni Baktus-huivista, joka EI siis ole Novitan oma mallli, vaikka kuinka ME-lehti niin dokumentoisi ja esittelisi. Tekijänoikeudet! Murrrr! Mutta siis: huivini Lacy-Baktus versiona ja Taijan ideaa röyhkeästi hyödyntäen: virkatut ketjusilmukkakaaret sivuilla. Lankana itse kesällä sanajaloilla värjäämääni Dropsin Fabelia 90g, kaksi värjäyserää, joten vuorottelin erivärisiä kerrospareja. Puikot taisivat olla kolmepuolikkaat. Uskallan paljastaa tämän menevän muskarin tädille joulu"kukkana", kyseinen täti tuskin täällä blogissa poikkeilee...

Nalle Colorista parit lapset ja sukat, osa sopivia kokoja, osa jää odottamaan käyttäjää lahja-arkkuun (juu, mulla on nykyään sellainen <3). Lankaa kului 95g metallisukkiksilla nro 3. Taisi tulla ensimmäiset sukat Sukkasatoon, sadonkorjuu on jäänyt hiukan vähäiseksi tänä vuonna.

Sitten pari teaseria vinkkaamaan, mitä mahdollisesti huomenna esittelen valmistuneina.

Kasaritunnelmaa.

Raitoja.

Lisää raitoja.

Lisäksi ehkä kirjaostoksia, vaihtolahjoina tulleita lankoja ja pehmolankoja.