Muistan jonkun joskus jossain esitelleen jämäkeräntuhoamiskoneen, mutta minullapa on ihan oma ja tehokkaampi versio: ihan-kaiken-langan-tuhoamislaite!

Photobucket

Teknisiä tietoja:
käyttömoottori on ultratehokas, kiihtyvyys kontaten 0-100 2,7s. Akku ladataan omassa yksikössään käytön tehokkuusasteesta riippuen 2-3 kertaa /vrk, 1-12h kerrallaan, yksi 12h lataus joka vuorokausi on välttämättömyys. Sähkölatausta ei suositella. Akun latautumista edesauttaa polttoaineiden (maito, puuro, peruna, lihakastike, hedelmäsose) säännöllinen lisäys täyttöaukosta. Saastepäästöt ovat väistämättömiä, mutta teknologisten innovaatioiden ansiosta biohajoavia. Viemäröintijärjestelmään kytkeminen ei ole mahdollista, koska kyseessä on liikuteltava malli. Laitteen päästöyksikön tyhjennystä suositellaan säännöllisin väliajoin, kehittelyssä tosin on malli, joka telakoituu (puoli)automaattisesti tyhjennyksen ajaksi viemäröintijärjestelmään. Käyttöjärjestelmän päivitys tapahtuu automaattisesti ilmapäivityksenä, joten käyttäjän ei tarvitse huolehtia siitä. Täydellistä virustorjuntaohjelmistoa ei tähän laitteeseen vielä ole saatavilla.

Laite toimii moitteettomasti kaikenlaisten ja -kokoisten lankaerien tuhoamiseksi. Isotkaan lankakerät eivät aiheuta toimintahäiriöitä. Lisäksi laitteessa on vakiovarusteena lankojen kostutustoiminto, joka toimii myös vyötteiden ja muun paperin tuhoamiseen. Laitteen yläosan ulokkeissa on lisäksi ainutlaatuinen magneettitoiminto, joka pyrkii tarttumaan voimakkaasti puikkoihin, saksiin, neulatyynyihin, mittanauhoihin jne. Tuotekehitys ei vielä ole kyennyt ratkaisemaan magneettien irroittamisesta aiheutuvaa melusaastetta, joka ajoittain saattaa ylittää 80db äänikynnyksen.

Huom. Laitteen pitkäaikainen käyttö saattaa aikaansaada käyttäjälle nopeutuneita refleksejä ja raajojen toimintaa. Toisaalta liiallinen käyttö saattaa altistaa väsymykselle, sekä aikaansaada neuleharrastuksen hiipumista ja jopa loppumisen.