Seuraa raporttia viime lauantailta. Kuten valtaosa käsityöblogimaailmaa seuraavista jo tietääkin, oli Novitan Neulomolaisten humputteluretki, sisältäen bussissa istumista, neulomista/virkkaamista, iloista jutustelua matkakavereiden kanssa sekä lankojen hypistelyä ja ostelemistakin Wetterhoffilla, Villamokassa sekä Tapionkaupassa Päntäneellä.

Tarkkaa raporttia en laadi, käykääs lukemassa vaikkapa JossuP:n tai Minnan selostuksia, ne sopivat soveltaen minuunkin. Jälkimmäisen kanssa punasteltiin bussissa, ettei kehdata kaikkia ostoksia edes blogata, mutta kun hän kuitenkin uskaltautui, ehkäpä minäkin.

Saalista kuvina kronologisessa järjestyksessä. Villamokasta kaksi vyyhtiä Mokkasukkaa. Kolme puunappiakin jossain on, mutta ilmeisesti kerrankin jo heti omassa paikassaan, joten olkoot siellä. Ihan normihinnoilla. Taikuri on itsekin hämmästynyt, mutta nämä nyt vaan oli niin ihania.

P4202732.jpg

Wetterhoffilta 4 vyyhtiä ohutta Silvia-silkkivillaa tarjouspöydästä, sekä retkeläislahjuksena vielä yksi vyyhti. Myyjä sanoi alkuselostuksessaan langasta tulevan ihania pitsihuiveja. Ja se oli sit mun järjen menoa. Hiukan villasekoitelankoja - tarjouksesta.

P4202742.jpg

Pääkohde eli Tapionkauppa. Alkuhuokailun jälkeen lähti se kuuluisa mopo käsistä, moottoripyörästä puhumattakaan. Kilopussit olivat edullisia, kuka niitä voisi vastustaa, ei ainakaan sulovileeni! Ruskeaa Maijaa, punaista SportSocksia, harmaata Sportraggea.

P4202731.jpg

Pätkärääkättyjä: Sirdarin Croftersia (Pikkupuffalle puseroksi), Sportraggea paria eri väriä - suunnitelmissa sukkia, takkeja yhdessä kilosäkkilankojen kanssa.

P4202735.jpg

Vaikka suurin osa pörhelölangoista on mulle kauhistus, Elfin on poikkeus, tätä Trio-jäätelöhattaraa oli pakko saada ensi talveksi huiviin ja pipoon! Jo lopetettua Jaegerin Merino ExtraFinea ei tahdo enää saada juuri mistään. Ja tarjouskorissa oli Dreamia, just sopivasti yhteen raitaneuleeseen - vaan kenen kokoon riittää! Yritän ensin itselle. Trekking Pro Naturaa pari vyyhtiä, että saa sen hajustaa ja tuhria KoolAid-väreillä.

P4202740.jpg

Parit sukkalangat. Paksuja lankoja siunaantui kylkiäisinä, Jengaa (ja suklaatia) ihan kauppiaalta, Parma-kerä matkanjohtajan "arpomana" jokaiselle. Kerä valkoista Arktis-lankaa erääseen Pikkupuffa-projektii, josta lähipäivinä enemmän, ja lisäksi aivan hurmaavaa omenanvihreää merinosilkkiä, noin varttimillin paksuista! Voipi kestää kauan jonkin huivin taikominen tästä...

P4202737.jpg

Matkallakin vaihtoi lanka omistajaa. JossuP oli myymässä omia lankojaan, jotka eivät heillä viihtyneet. Ja taas lisääntyi saaliini.

P4202733.jpg

Tänään kävin ostamassa parit 31l laatikot lisää. Pakkailtiin Pikkupuffan kanssa lankoja ja todettiin, että enhän mä niin paljon ostellutkaan, laatikothan mahtui ihan kunnolla kiinni!

P4202729.jpg

P4202743.jpg

P4202745.jpg

Juuh. Ei tarvitse muistuttaa, että eräs tavoitteeni on ollut varaston pienentäminen. Näin vaan käy, kun on hulluna lankoihin. Kait sen tiedätte muutkin?