Koska viime aikoina on ollut havaittavissa hienoisia häivähdyksiä ihan asian puhumisesta täällä hörhöilyblogissani, on tilanne korjattava mitä pikimmiten. Siis ihan puhdas hörhöily- ja humputtelupostaus tällä kertaa. Tosikot voivat jatkaa matkaansa seuraavaan blogiin, kiitos käynnistä.

Loma on kuulkaa nyt jo tosi lähellä, ihan kulman takana supisee! Tänä iltana on vielä silitettävä kretongit ja höyrytettävä paniikki-Lehmus (mä mitään jaksanut pingottaa sitä eilen, Mr. Ilmastonmuutos vei voimat...). (Niin, ja tilannetta jännittäneille: viimeiset silmukat päättelin toissailtana.) Tänään valmistauduin huomiseen seuraavasti.

P5292893.jpg

Shoppailin parit lehdet ja pakolliset biletyssukkikset, ja bongasin kirpparilta EHH puuvillalankoja. Omatunto antoi periksi vain kilolle, isäntä yllytti ostamaan kaikki (kumpikos meistä onkaan hullumpi...?!). Ehkä haen loput huomenna, jos siellä vielä on. Ähäkutti, enpäs kerro millä kirpparilla, koska te kutakuinkin naapureina asuvat lankahamsterit kuitenkin viette kaiken mun nenän edestä. Nih.

P5292891.jpg

Eikös näillä kynsillä yks loma+vuorotteluvapaa aloiteta, näkyyhän ihq pinky glitterraita? Saas nähdä jaksanko lähteä illalla kollegoiden kanssa pippaloimaan homman kunniaksi. Siitä voinen raportoida ylihuomenna.

Niin ja juu. Kyllä mun pärstäni tosiaan päätyi Mr. Eurooppalainen Suomalainen Viinitilallinen kotisivulle. Olenpas nyt melkein julkkis. Varmaan Kokkarit pyytää mua seuraaviin vaaleihin ehdokkaaksi.