Neulevuosi 2010 korkattiin sukilla.

Fabelia 35g bambusukkiksilla 2,5. Jalkaterän päällä joustinta istuvuuden maksimoimiseksi. Kohdekäyttäjä: UpeaUkkeli, vajaa kolme vee. Jäävät odottamaan Ukkelin rippikouluikää. Tai ainakin muutamaksi viikoksi, liian isot joka tapauksessa.

Opalin SockYarnia 40g samoilla puikkeloilla kuin edelliset sukat. Kohdekäyttäjä ja sukkien kohtalo: kuten edellä. Täti osaa ainakin tehdä kasvunvaraa...

Pömpiäissukat ihan itselleni! Regian Nation Coloria 45g bambusukkiksilla 2,5 ja Gjestalin Cameeta 5g siipiin. Neulekollegojen kehoituksesta piti kirjoa silmätkin. Näillä on jopa minimaaliset pistimet kantapäissä, mutta niin pienet ettei niillä oikeasti ketään pysty pistämään. Nää vaan yrittää leikkiä jätkä-kovajätkää. Nämä pömpiäiset lensivät heti valmistuttuaan Nastolaan Taidekeskus Taarastin Sukkaelämää-näyttelyyn, menkäähän katsomaan myös muita 249 sukkaparia! Näyttely on avoinna ensi sunnuntaihin asti.

Poitsulle noin kokoa 33 pikapikasukat Seiskaveikasta, noin 80g, puikoilla 3,5. Varret korostetun pitkät ja oikeat silmukat kierretyt. Jos vielä sukat valuvat saappaiden pohjalle, vika on jätkän jaloissa, eikä sukissa! Raitalankoina jämiä mm. itse Kool-Aid-värjätyistä langoista.

Nyt olen saanut kokoon 14 paria sukkia Ravelryn 52PairPlunge-tempauksen alettua kesäkuussa. Saapa nähdä, pääsenkö tavoitteeseeni. Välillä sukankutimet kuolivat kokonaan, mutta nyt talviaurinko on herätellyt itämään useammankin aloituksen yht'aikaa; eilenkin kolmet sukat. Sukkien etenemistä hidastaa parit pakkopullaneulonnat; kumma miten viisinkertaiset purkamiset voivatkaan tappaa innostuksen periaatteessa muuten kivan projektin neulomiseen... Nyt vaan viedään sisulla ja hampaat irvessä projekteja loppuun. Pakko se on lopussa kiitoksen seisoa.