Tehdäänpä oikein virallinen aloitus- ja kutsupostaus.

EDIT: Lisäsin napin. Saa käyttää ja mainostaa!

Aiemmin ja vieläkin aiemmin jo kyselin halukkaita rohkeutta vaativaan vaihtoon. Meillä vakavasta lankoosista kärsiville(kin) sattuu lankaostosten kanssa ylilyöntejä, jonka jälkeen ihmettelemme jemmoissa pyöriviä keriä, vyyhtejä tai muita nöttösiä, jotka eivät kutsu tai puhuttele millään tavalla. Nyt on mahdollisuus kokeilla, mitä kanssaneulojat voisivat saada näistä aikaan. Itse pääset kokeilemaan mitä itse saat aikaan jonkun toisen kummituslangasta. Valmiin työn saa langanomistaja itse. Työtekniikka on vapaa: neulonta, virkkaus, huovutus jne.

Lähde mukaan Kummitukset kiertoon -vaihtoon! Valitse omista varastoistasi 100g samaa lankaa, joka ei millään tavalla puhuttele sinua. Lanka saa olla kaupan kerällä tai vyyhdillä, itse kerittynä (vaikka useammallakin kerällä), purettunakin. Mutta ei likaisena tai liiallisen pieninä pätkinä. Saat tilalle toiset 100g kummituslankaa. Neulomisaika  on 15.3. - 15.4.2009.

Ilmoittaudu kommentilla taikka suoraan Äiti-puffalle puffa ät suomi24 piste fi. Kerro sähköpostiosoitteesi sekä postiosoitteesi, samoin kuin blogisi osoite, mikäli sinulla sellainen on. Toki blogittomatkin voivat osallistua.

Ilmoittautumisaikaa on 8.3.2009 asti! Sen jälkeen arvon ja ilmoitan parit.

Mukaan ovat jo ilmoittautuneet:

  1. Punanen
  2. Mursuliina
  3. Äiti-puffa
  4. Maj
  5. Metta
  6. Pikku-Tiina
  7. Anneli
  8. Taina

Vielä mahtuu mukaan!