Photobucket

Aloitin maanantain Korian reissulla Pikkupuffalle puseroa. Tiistaina Pimu kuusvee kyseli paljonko olen saanut aikaan ja alkoi pohdiskella, milloin pusero mahtaisi olla valmis. Totesin, että ehkä viikonloppuna, jos ehdin tekemään rauhassa. Puolitoruva ääni ilmoitti "kyllä sun pitää ensin tehdä se oma takki valmiiksi". Jaahas. No, eipä se ole kesken lojunutkaan kaulusta odottaen kuin mitä, kuukauden?

Tottelin (hiukan salaa välillä puseroa neuloen) ja muutama tunti sitten sain Teddy-takkini viimeisteltyä. Miten hitsissä tästäkin tuli näin nafti, vaikka tiheydet, mitat ja laskelmat pitivät ihan takuulla paikkansa?! No ei haittaa; päinvastoin, tykkäänkin niukkalinjaisemmista vaatteista enkä isoista kauhtanoista. Mutta jos olin ajatellut tätä keväällä ulkotakiksi, niin huihai. Toisaalta; nythän ne pakkaset on ja nythän mä palelen. (Joo, töissä oli aamulla yhdessä huoneessa 12 astetta. Sentään plussaa.)

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Elämää suurempi ongelma. Laitanko yhden napin tuohon pallean kohdalle? Vai käytänkö ihan vain auki? Etsinkö kirpparilta leveän pinkin vyön ja sitaisen kiinni sillä? Alkuperäisessä mallissa oli napitus ylhäältä alas, mutta jätin napinlävet tarkoituksella pois, saisi siihen sitten kehiteltyä jotain.

Lankana siis pinkkikirjava Teddy, 520g, puikoilla 8. Aika halot. Kauluksessa lisänä pinkkiä Tango Fania 50g, puikot 10. Tosihalot.

Tykkään. Lämmin. Pörhelö. Hörhö. Ihana.