On taas aika perinteisten viimehetken valmistelujen: viimeistelyharjoitukset sormia verrytellen ja ehkäpä kaapissa marinoituneita keskeneräisyyksiä valmistellen. Tyhjennysharjoitukset puikkosarjojen tyhjentämiseksi. Tankkaaminen suklaalla ja muilla sallituilla dopingaineilla energiatasojen ylläpitämiseksi. Suunnitelmalistojen laatiminen mahdolisesten "mitä-mä-nyt-aloitan"-paniikkihetkien torjumiseksi. Lankavarastojen täydentäminen - varmuuden vuoksi. Kohta se alkaa; malttakaa vielä pari vuorokautta!

Tässä halukkaille tempauksen nappi, joka nyt on kohdistettu tämän blogin kaikkiin KYH2011-kategoriaan kuuluviin postauksiin. Olkaatten hyvät!

kyh-nappikuva.jpg

Osanottajat: tarkistakaapa onko nimenne listoilla ja oikein, samoin mahdolliset linkit. Nyt viimeisinä päivinä on kuitenkin emoillakin hiukan kiirusta, joten listojen päivitysväli saattaa venyä pariksikin päiväksi, älkää siis kärsimättöminä menettäkö hermojanne! :) Kaikki pääsevät mukaan, kukaan ei joudu "kilpailukieltoon"!

Sponsoreita otetaan kiitollisuudella yhä vastaan, yst.vast. tämän lehden konttoriin, eikun sähköpostiin kesayon.hullutus(at)gmail.com.