Kiitoksia terveisistä, toivotteluista ja muistakin kommenteista viime aikoina. Puputsille terveisiä kortteja koskien: kyllä ne kiiltelevät ovat tosiaan CD-levyjä. :)

Pikkupuffa on nyt kutakuinkin terve, tänään oli jo viikon tauon jälkeen Dagiksessakin. Normaalia väsyneempi tietenkin, mutta mikäs ihme se on, kun kroppa taisteli kuumeella pöpöjä vastaan neljän päivän ajan. Tänään olimme myös jo jumpassakin; lähinnä vain huilimassa ja pyörittämässä muille hyppynarua, mutta oli mukavaa päästä takaisin totuttuun viikkorutiiniin ja tuttuun jumppaporukkaan.

Äidin huoli lapsen voinnista on siis saanut väistyä, ja neulominenkin on tuntunut jollain tavalla pirteämmältä eikä vain oheistoiminnolta. Toissailtana valmistui itselleni polvisukat.

165g Raita-seiskaveikkaa ja kirsikanpunaista yksiväristä seiskaveikkaa bambupuikoilla 3,5. Omien jalkojen kuvaaminen ON vaikeaa, kokeilkaapa vaikka, jos ette usko! :) Varressa silmukanlisäyksiä omien koipien mukaan, yläreunan resori napakammaksi kierretyillä oikeilla silmukoilla.

Toiset polvisukat tuttavalle.

Samasta kuvausongelmallisesta syystä tällainen tylsä 2-uloitteinen kuva. Lisäksi sukat ovat minulle itselleni aavistuksen liian suuret. Lankana Kool-Aid-värjätty Nalle sekä musta aloevera-Nalle, langanmenekki 145g. Puikkoina 3 bambut. Varren lisäykset hieman edellisten sukkien tapaan, samoin yläreunassa kierrettyjä oikeita silmukoita.

Viime viikolla tuli helmeiltyä muutamia silmukkamerkkejä, mutta koska ne menivät Ravelryn Kahelivaihdossa parilleni Merzulle, olen ollut ihan hissunkissun. Nyt on paketti perillä joten voin julkistaa nämäkin näpräilyni.

Ihastuin näihin hauskoihin kissahelmiin, ja taidanpa tilailla niitä jossain vaiheessa lisää, nämähän sopisivat kissaihmisille myös vaikka korvakoruiksi! Kokeilin myös uudenlaista lukkoa kerrosmerkkiin; Merzu joutuu/pääsee nyt koekaniiniksi, miten lukko toimii käytössä. :)

Tänään sain postissa superhyperyllätyspaketin, mutta taidanpa pitää jännitystä yllä ja säästää raporttini huomiselle! Öitä!