P6012904.jpg

Aloitettu ja jopa lopetettu samana päivänä; kiitos Korianreissun. Kiitokset kaikille mukana olleille seurasta niin perillä kuin matkallakin. Kyllä oli taas (olemattomilla) vatsalihaksilla hommia, kun naurettiin neulomisen ohessa. Niin ja tietysti langanvaihtamisen. Outoa, että vaikka kaikki olivat kaivaneet kätköistään rumia ja puhumattomia lankoja, aika moni kiikutti jotain kotiinkinpäin. Myös minä, vaikka sitä ehkä onkin vaikea uskoa. :D Ei tästä kuvia tällä kertaa, ettei tämän blogin nimeä tarvitse muuttaa DNA-mainoksen tyyliseen muotoon "Mistä näitä lankoja oikein tulee?!" Joka tapauksessa kaikille kotimme uusille lanka-asukeille on taas tarkat suunnitelmat, mutta ei aikataulua...

Niin, siis KYH-projektini 1/20. Tiskirätti kukka-aiheella Novitan Bambu-langasta bambupuikoilla 3,5. Langanmenekkipäivitys tuonnempana. Näitä saatan tehdä tämän tempauksen aikana useampia akuutin tarpeen vuoksi.

Muutama muukin jo lähtenyt mukaan tähän Kesäyön Hullutukseen, muutama yhä miettii. Lähtekää rohkeasti mukaan, vaikka aika lyhyellä varoitusajalla tempauksen julistinkin. Mukaanhan voi ilmoittautua koko tämän viikon. Ja jos tänään olet jonkin työn aloittanut, niin mukaan vaan, aloitushan täyttää sääntömääritelmät! Tämän myötä saat aloitettua ajoissa joululahjaurakan, lasten sukka- ja lapasvaraston täydennyksen syksyksi ja vaikka mitä! (Olipas mainospuhe! :D)

Nyt huhuilevat muut keskeneräiset työt...