Välillä ei vaan jaksa. Silloin on pakko priorisoida, mihin voimavarat kohdistaa ja mitä jättää sovinnolla tekemättä. Omalla kohdalla väliin on jäänyt totaalisesti tämä blogin päivittäminen. Pyydän anteeksi niiltä vakiokävijöiltä, jotka olisivat kenties olisivat halunneet kuulla kuulumisia tai nähdä käsitöitä. Joskus jaksaminen on pienestä kiinni. Kuten että tuttavalla on akuutti sukkatoive, jonka minä kenties pystyn täyttämään. Nyt, tämän ajankohtaisen tilanteen myötä, on virtaa hiukan enemmän. Lupaan edes yrittää kirjoitella tänne useammin kuin 1,5kk välein.

Jo hyvissä ajoin ennen joulua kävi pukki luonani. Eikun. Eihän se ollutkaan pukki, vaan iteljooni. Osallistuin nimittäin Ravelryn Jouluvaihtoon ja parini Tiiiu lähetti kaikenlaista jouluista kivaa ja neulojalle sopivaa. Paketin ehdoton komistus oli hänen itsensä kehräämä merinolanka, joka on niin ihanaa, ettei oikein sanoin kuvailla! Suurkiitokset Tiiiu, ja iso anteeksipyyntö, etten ole esitellyt pakettia aiemmin koko suurelle blogiyhteisölle.

Joulukuussa tuli vielä neulottuakin aika lailla; hyshys-paketteja lähti moneen suuntaan. Sisältöinä oli huovutettuja patakintaita, huovutettuja kännykkäpusseja sekä tiskirättejä. Kuvia ei ole, mutta kukas nyt niin vanhoja juttuja jaksaisi tarkemmin muistellakaan. Jahka löydän huipputieteelliset muistiinpanoni eli erään paperilappusen, saatan koko viime vuoden langankulutustilastonkin ajantasalle.

Tammikuun puikotkin ovat suihkineet, muutamia pieniä neuleita, lähinnä sukkia on valmistunut, mutta jospa säästäisin tuon raportoinnin vaikkapa huomiseen. Tulee tällainen pehmeä lasku takaisin blogimaailmaan... :)