Kävi vanhanaikaisesti. Unohdin yhden paketin eilisiltana perheemme ihmetellessä tontun tuomia paketteja (Pikkupuffa lähti alkuillasta isänsä kanssa kinkunsulatuskävelylle ja juuri sillä aikaa tonttu kävi tuomassa paketteja; Joulupukki oli jo aiemmin laittanut äiteelle tekstarin, ettei kerkeä meillä poikkeamaan vaikka Pikkupuffa kovin kiltti on ollutkin).

Tuo yksi orpona avaamista jäänyt paketti oli minulle tullut itseltään Joulumuorilta. Äsken sen avasin ja heti piti tulla bloggaamaan sen ihana sisällys:

PC251948.jpg

PC251950.jpg

Löytyy Hahtuvaista, löytyy suklaata, löytyy kynttilöitä, löytyy nätti kortti, löytyy askarteluun tarroja ja muuta. Ja huivi, joka piti kuvata ihan erikseen, jotta se pääsee oikeuksiinsa. Aivan ihana huivi ja ihana koko paketti. Kiitos Joulumuori alias Tupu!

Muutoin joulu tähän asti on sujunut ihan Pikkupuffan joulun ihmettelystä nauttien. Ateriapuolen olemme pitäneet isännän mukaan "minimalistisena", ihan vaan pakolliset kuviot, mutta siltikin kaikki ovat tainneet syödä niin että on napa naukunut ja ähky tullut. :)

Hiukan fiilistä on latistanut huoli eräästä lähipiirin lapsesta, joka on kipeä, eikä kukaan tiedä mistä johtuu. Tulehdusarvot ovat huipussa, antibiotteeja on annettu jopa suoraan suoneen, varmuuden vuoksi vaikka bakteerin aiheuttamaa ei kai olekaan. Onneksi lapsi on vain käynyt sairaalassa päivittäin, niin ettei jouluksi joutunut osastolle. No, siellä kai on paras mahdollinen hoito, joten emme me täällä voi kuin odottaa ja toivoa pikaista paranemista.

Muu perhe koisii tällä hetkellä, minä palaan nautiskelemaan joulurauhaneulonnasta. :)