Ihan vaan hissukseen, hyshys. Kun kehtaan kesken työpäivän postailla. Mutta puolustuksekseni totean, että nyt on ihan luvallinen ja laillinen tauko (tosin fiksu ihminen käyttäisi tämänkin hetken johonkin vieläkin tärkeämpään hommaan), jonka aikana neulon ja bloggaan ihan hiukan. Sitten taas uutta intoa ja voimaa puhkuen töiden kimppuun.

Mutta siis. Kolmas päivä menossa lanka- jne lakkoa. Onnistuneesti on sujunut. Ruokakaupoissa lankahyllyn ohitus vain hiukan vilkaisten sujuu oikein hyvin. Mutta Huuto.netissä en uskalla kurkata, mitä olisi tarjolla. Tosin vieroitusoireitakin on: keskivertoa vakavammaksi päässyt neuloosi (missä vain ja illalla kuinka pitkään vain; lankaa kuluu ihan kohtuutahtiin) ja pipotus. Kolmas pipo puikoilla samalla mallilla; kun "kone" on käynnissä, antaa mennä vaan. Minua kun ei yleensä vaivaa monelle tuttu toisen (ja sen myötä kolmannenkaan) hihan/sukan/yms syndrooma. Mutta eiköhän pipotus tokene viimeistään viidennen jälkeen. Silloin on riittävän monen puffan yläpää peitossa. Mutta seuraavaksi kaipaa kädet jotain.

Pah. Sukkiahan tässä kuussa olisi pitänyt vääntää, ja muita käpälänlämmittimiä. Ja säilöä Hillokellariin. No, on edes ekat puikot haettu esille säärystimiä varten. Kai sekin kone tästä vähitellen lämpenee.