Photobucket

Kävin eilen kaivelemassa Mursuliinan alenappikippoa. Muutama nappikaunistus halusi muuttaa meille kotiin. En vastustellut. Tuli halvemmaksi kuin lankojen hamstraus. Ja mahtuu pienempään tilaankin. Osalle on jopa suunniteltuna käyttökohde.

Photobucket

Löysin tällaiseksi kasvaneen lankavaraston "ateljeeni" nurkasta, kun oli pakko alkaa järjestellä kämppää. Juu, ei todellakaan ole siistiä vielä, mutta edes siistimpää. Onneksi ei ole olemassa "ennen"-kuvaa, voisi joku järjestelmällinen ja pedantti lukija pyörtyä. Kuvassa lattialla vasemmalla nk. äidin kaaoslaatikko, eli keskeneräisten projektien röykkiö. Yllättävän paljon vievät mokomat tilaa. Laatikkopino on siis ehkä noin 2m korkea. Huone on normikorkuinen, ja hiukan on vielä matkaa kattoon. Ja huom. Kaaoslaatikon takana lymyilevä pikkukaappi on pullollaan, mitäpä muutakaan kuin lankaa. Tämä kuva ehkä nyt muistuttaa minua itseäni jatkossa, että sieltä jemmasta voi jatkossakin kaivella lankaa erinäisiä projekteja varten. Ja ettei ihan jokaista alekoria ole pakko ostaa tyhjäksi. Taidanpa kehottaa siippaakin vilkaisemaan tänne blogiin.

Photobucket

Kaiken muun joukossa on myös ensimmäinen joululahjani odottamassa aattoa ja avaamislupaa, lahja Joulumuorin Yllätyksestä; eilen käväisin hakemassa postista, kiitoksia Tupulle - on jännää...

Yksi syy pakko"siivoukseen" on ollut se, että meillä on otettu Legot tehokäyttöön. Normi-Legoja, Duploja ja aikas isojakin Legoja. Siippa bongasi Iskusta Lego-kalusteiden poistomyynnin ja iskimme haukkana paikalle; Pikkupuffan huone kun joka tapauksessa pitäisi lähiaikoina sisustaa vauvan huoneesta pikkutytön huoneeksi. Eli nykyään meillä isikin kokoaa Legoja - akkuporakoneen avulla!

Otin itseäni viime viikolla niskasta kiinni ja anoin pääsyä Ravelryyn, ja nyt siellä ollaan! Huh, miten paljon kaikkea: ihanaa ja ihmeellistä, siellä onkaan. Nyt olisi malleja ja ideoita, lankaakin piisaisi, enää ei ole kuin yksi ongelma: missä ihmeen välissä ehtisin toteuttaa/edes kokeilla kaikkea mihin ideoita päässä pyörii?! Tahtoo 48-tuntiset vuorokaudet! Ja heti!

Ilmoittauduin myös Pääasioihin; pipojen- ja muidenkin päähineiden yhteisneulontatempaukseen tammikuuksi. Kun lokakuussa tuhertelin sukkia ja marraskuussa lapasia, niin kai nyt on loogisesti päänpeitteiden vuoro? Tosin useampi pipo/hattu on tullut jo syksyn aikana väännettyä, mutta ehkä nyt olisi vihdoin aika tehdä itsellekin?