Huoh. Siivousvirus poistui takavasemmalle, hiukan tehden tuhojaan vielä sunnuntainakin (9 lisätuntia), mutta kuitenkin. Härregyyd, jos se olis asettunut meille asumaan. Brrrr. Oikein puistattaa.

Edellisiin postauksiin sain parikin kommenttivinkkiä - kiitos niistä -, että tuhottavista langanpätkistä voisi tehdä ryijyn. Ei ollenkaan huono ajatus. Itse asiassa osui ja upposi, mikäli tekniikaksi ajattelee kutomista. Siis kutomista kangaspuilla, olenhan yhdeltä koulutukseltani kudonnanopettaja - tosin päivääkään en leipääni ole siinä ammatissa tienannut. Eipä kyllä huushollissa ole yksiäkään kangaspuitakaan. Eikä ole huushollissa edes yhtään itse kutomaani mattoakaan. Suutarin lapsilla ei ole... jne. Eikun, hetkinen! Onpas yksi!

Photobucket

Piti ihan käydä kuva napsaisemassa. Pikkupuffan sängynvierusmatto on omaa käsialaa vuosien takaa. No, mutta muutama miniryijy on pellavasta tullut taannoin kudottua, ehkä pitää harkita nyt ompelutekniikkaan siirtymistä. Tai hankkia ne kangaspuut. Juu. Heti kun jostain nettikaupasta saa ostaa myös 48-tuntisia vuorokausia. Nimittäin kangaspuiden myötä alkaa sairaalloinen himo väkertää mitä akrobaattisempia sidoksia. Saattaa ehkä jopa kudontamateriaalien hamstrauskuume iskeä, aavistelen, minkäköhän takia? :) "Tätä-mä-sit-teen-eläkepäivinä"-listani alkaa olla jo pitkä kuin nälkävuosi...

Neuleiden suhteen on aika plääh-olo. Pinwheel meni juuri purkuun. Ei toimi mulla tv-neuleena, virhemörkö iski! Lehmus toimii kyllä, mutta ei nyt inspiroi. Ei myöskään Orionit. Nyhjää-tyhjästä-lapasista (siis niistä langanpätkistä väsätyistä) toinen syntyi ilman peukaloa, toisen kanssa on synnytystuskaa. Oliko muuta kesken? No, ei niitä tuhatta muuta kannata edes mainita. Taitaa olla joko väsy siivouskohtauksen jäljiltä, tai sitten vaippatuska Pikkupuffan takia. Neitiin on iskenyt jokin kokovartaloelohiiri, joten vaipanvaihtoperformanssia ei näytellä hetkessä. Gyydbai harso-villahousuyhdistelmä: kun en ole mustekala, ei onnistu pukeminen. Ostotaskuvaippojen yllevirittelykin kiristää pinnaa ihan riittävästi. Pitää kai alkaa siirtyä housuvaippoihin, joten nyt tulee haasteeksi, että pitäis varmaan alkaa sellaisia väsäämään. Huoks.