Kun ei ole omia tuotosia esitellä, niin makeilenpa mitä ihanuuksia olen saanut. Olen näköjään siirtynyt muutaman ystäväni kanssa vaihdantatalouteen, eli tavara kiertää tarpeen mukaan.

P8053810.jpg

Nämä ihanat lasihelmikaulakorut sain Maikkililta, joka on itse taiteillut jopa helmet. Ihania, kiitos! Vaihtokaupassa hänelle meni muutamia omiin käsiini sopimattomia bambupyöröpuikkoja. Nyt vain pelkään käyttää näitä koruja, jospa vaikka toheloin ne rikki...

P8103816.jpg

Toki meidän taloudessa pirttiporsaita on, mutta nämä ovat sieltä siistimmästä päästä, ja mun omat, kiitos! Punanen hoiti lonkkavikaa sairastaneen possun kuntoon ja kaverukset muuttivat meille. Vaihdossa meni lasihelmikaulakoru, jonka henget puhuttelivat minut näpräilemään tuossa kesän aikana, kuvaa ei tietenkään tullut napattua, pöh.

P8103812.jpg

Siippa kävi kirpparilla, josta löytönä Pikkupuffalle nukenkehto. Sievä,siisti ja edullinen, nyt saavat "tytöt" kyytiä. Ja siippa alkaa lopulta ymmärtää minunkin arvoni, josta kertonee tämä paita.

P8103814.jpg

Aivan käsittämätöntä: kollegat menivät tänään töihin - minä en. Pesin rauhassa pyykkiä, tutkin pihalla iloisesti pulputtelevaa krappipottua ja siinä muhivia punaisia lankoja. Kävin Pikkupuffan kanssa kävelyllä; ostamassa kerän lankaa (juu, siis tosiaan vain yhden, keskeneräiseen projektiin), nukahdimme yhdessä päikkäreille eikä vieläkään tarvitse miettiä seuraavaa työpäivää. Aika ihanaa. Vaikka en ole tainnut ihan vielä asiaa kunnolla sisäistääkään. Nyt neulomaan ja odottelemaan Pikkupuffan paluuta Höyhensaarilta...