Huh-hah-hei ja rommia pullo! Tervehdys pitkästä aikaa! Paitsi että meillä pullossa on viime kuukaudet ollut maitoa, kiitos perheemme oman "Milk Monsterin", Pojupuffan, jonka mittariin ehti jo pyörähtää 3kk ikää. Niin se aika kuluu. En tiedä, ovatko fyysikot tehneet ajalle jotain, sillä nopeampaan se tuntuu nyt kuluvan kuin Pikkupuffan elämän alkutaipaleella 3v sitten.

kaarlo031110b.jpg

Äiti, mitä sä oikein teet?! En takuulla naura enkä edes hymyile, ku tommosella valoa välkyttävällä laitteella siinä mun edessä huseeraat. Anna edes toi tutti.

Pojupuffa syö hyvin, nukkuu hyvin, kasvaa ja kehittyy. Tämän viikon suuri edistysaskel on ollut liikkuminen paikasta toiseen: selällään maaten työnnetään jaloilla vauhtia "ylöspäin" ja mennään niin että takaraivo on kulunut kaljuksi! Kaipa se tukka joskus kasvaa takaisin... Samalla tekniikalla voidaan myös kiertää ympyrää kuin kellonviisarit.

Pikkupuffa on iso neiti, käy viimevuotiseen tapaan ruotsinkielisessä päiväkodissa, Dagiksessa, kielikylpyryhmässä muutamana päivänä viikossa. Höpöttelee ummet ja lammet, naurattaa vanhempia ja sukulaisia älynväläyksillään, hoitaa ja hellii pikkuveljeään ja käy harrastamassa mm. muskaria. Ja sunnuntai-iltaisin seuraa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa tanssien tätien ja setien kanssa...

martta061110a.jpg

Viimeaikaiseen bloggaamattomuuteeni ei perhetilanne ole ainoa syy. Edellisen, elokuisen, postauksen jälkeen on tapahtunut kaikenlaista. Tärkeinpänä mainittakoon oman yrityksen perustaminen: toiminimi Puffala näki päivänvalon syyskuussa. Äitiyslomalla ollessani saan nyt värjäillä ja puffailla muutakin sydämen kyllyydestä, tosin vain sunnuntaisin, sillä Kelan mukaan sunnuntait ovat kotiäitien vapaapäiviä, eikä Kelaa kiinnosta, mitä äidit tekevät vapaapäivinään. Vaikka sitten olisivat yrittäjiä.

Puffalan puoti toimii oman bloginsa alaisuudessa: http://puffala.blogspot.com. Myynnissä on reaktiivi- ja kasvivärjättyjä lankoja; tällä hetkellä lähinnä sukkalankoja, mutta muutakin on tulossa. Samoin tarkoitus olisi saada virtuaaliseen hyllyyn esille myös joitain lahjatavaroita, painettuja tekstiilejä jne. Seurailkaa päivityksiä! :)

vri-iloa2.jpg