Blogin päivitys on jäänyt kaiken muun tohinan jalkoihin. Huonoin omatunto on ollut, kun en ole raportoinut ihanaa pakettia, jonka sain Ravelryn väriteemavaihdossa. Tässäpä siis, katsokaa ja kadehtikaa:

P6303067.jpg

Merinovillaa ja puuvillaa, puikot, muistikirja (joka totuuden nimessä on erittäin hyvä olla minunkin laukussani, harva pää ja silleen..), HelloKitty-tarroja ja kaiken kruununa: merinosilkistä jumalainen hennonvihreä huivi! Ainoa ongelma on, että raaskinko tuota missään milloinkaan käyttää oikeasti, silittelen vaan ja huokailen onnellisena... Koska vaihto oli salainen, oli tehtävä hiukan salapoliisin työtä, ja lopulta onnistuin: parini, maailman paras vaihtopari, oli Ellix! Kiitos, kiitos, KIITOS!   Itse lähetin paketin Tampereen suuntaan, mutta vastaanottaja ei ole vielä keksinyt lähettäjää, hihihii!

P6303063.jpg

Kuvausapulainen malttoi hetken istua huivi harteillaan.

P6303068.jpg

Viime päivien pääasiallinen toiminto on yllättäen ollut värjäys. Ja neulonta. Löysin eräästä kaupasta yllättäen edullisesti Patonsin lankoja, ja piti hiukan ostaa. Kaikille on The Suunnitelma (jota on siis jo neulottu) tai vähintäänkin Das Plan.

P7023069.jpg

Värikattilan tuotoksia olisi voinut filmailla vaikka päivittäin, mutta joko kamerani ei osaa toistaa värejä kunnolla. Tai sitten vaan minä en osaa. Kerta yritys kiellon päälle (tosi pliisun näköiset värit taas), tässä eilisen tuokset. Erilaisia keltaisia mesiangervolla, raudalla tai ilman, ja keskimmäinen ruskea kahvilla. Mesiangervon väriä vain riitti ja riitti, niinpä sitten värjäsin jopa kolmannen jälkivärjäyksen, jonka jätin yöksi jäähtymään liemeen. Nämä langat kuvassa oikealla vielä märkinä, kuten tuo kahvilankakin.

FUFO-tempaukseen en saanut ainuttakaan projektia valmiiksi, mutta kaiken muun hörhöilyn keskellä se ei ole mikään ihme. :D