Olen urautunut. Yritän näköjään saada jemmoissa lojuvia Teddy-keriä loppumaan aina vain samalla kissapipon mallilla. Nyt kolme kappaletta kokoluokissa 1v-8v-aikuinen. Kuvaan ehti tosin vain yksi mouruaja. Puikot vanhaan hyväksi todettuun tapaan 7 bambut. Lankaa kului 235g, joka menee Lankahamsteri-kirjanpitoonkin.

Laatikoissa luuraa mm. yökötys- ja ällötyslankoja. Nyt tosin 185g vähemmän, kun käytin 80-lukulaista Neoviuksen Passion-lankaa (28%villaa, 72%akryyliä) kaksinkertaisena kaulureihin. Puikot 6 bambut. Ja samaa lankaa yksinkertaisena Ruttuhuiviin, puikot 4,5 ja 6, sillä ohjeen mukaisesti vuorotellaan näitä. Tosin tulkitsin ohjeen päin honkia tekemällä kavennetut kohdat paksummilla ja levennetyt ohuemmilla puikoilla. Sai mennä nyt tällä modatulla tavalla, onpahan persoonallisempi ote. Ruttuja ilmeisesti nyt tuli kuitenkin vähemmän kuin oikeaoppisesti tehden olisi tullut. Ällötystyö, tosi tervanjuontia, en todellakaan halua tehdä toiste. Muistuttakaa, jos alan haaveilla moisesta.

Langanostolakko on pitänyt, mutta langan saattamiseksi mutkille on suotavaa olla työvälineitä. Ja paljon. Ostin parit metriset Addit. Ah, nyt mä olen merkkitietoinen. Saan ruveta syventymään MagicLoopiin, kun ei ole ainakaan huonoista vehkeistä kiinni. Kerroin kotiin tultuani ostoksistani, jolloin Poitsu viisvee halusi heti tutkia niitä ja totesi asiantuntevasti "jaa, pyöröpuikot" ja hyökkäsi saman tien selailemaan kirjastosta lainaamaani Punokset puikoille-kirjaa. Olenko mä nyt pilannut nuoren miehen miehisyyden vai onko ihan normaalia myös se, että tuonikäinen äijä osaa selittää, että pulkkapeitto on neulottu kympin puikoilla ja hänen villatakkinsa kasin pyöröpuikoilla?

Ostoksiin tarttui tänään myös söpöset kukkanapit. En edes tiennyt Sinooperinkin myyvän nappeja. Nolottaa.