Niin monta kertaa on tullut täällä blogissa valitettua ja mussutettua, että teenpä välillä positiivisen postauksen.

Tänään on hyvä päivä. Silmäni paranee, eikä siihen käynytkään pahasti. Pelkäsin jo nimittäin pahinta eilen, kun Pikkupuffa ilmeisesti päätti, että sitä sormella silmään joka vanhoja muistelee. Vahingossa tietenkin, mutta sattui silti. Illalla käväisin päivystyksessä, josta kuitenkin palasin kotiin, kun en jaksanut jonottaa yli 4h, ja korvatulehduspikkupotilaita näkyi saapuvan tasaisena jonona. Tänään työterveyslääkäri totesi sarveiskalvon säilyneen ihan ok, joten ei syytä huoleen. Antibioottikuuri on varuilta, jos ei olo ala normalisoitua vähitellen.

Tänään on hyvä päivä. Töissä on joulunalusajan suurin ja hektisin urakka omalta osaltani hoidettu plakkariin. Hommia on vielä ennen joulua ja lomaa, mutta eiköhän ne mene omalla painollaan.

Tänään on hyvä päivä. Eilen sain vihdoin tehtyä valmiiksi ja toimitettua tilaajalle erään kauan kesken olleen ompelutyötilauksen. Ei tarvitse enää stressata sitä.

Tänään on hyvä päivä. Pitkän työpäivän jälkeen sain kirjoitettua joulukortit ja vietyä postiinkin, jopa ihan määräajassa. Vielä eilen oli fiilis, että meiltä ei tänä vuonna lähde niitä normaaleja pariakymmentä korttia. Siippa oli tänään käynyt ostamassa kortit. Suutarinlapsillahan ei ole kenkiä, itse tekemiäni kortteja kyllä kaupittelin työpaikalla, mutta itse lähetin siis ostokortteja...

Tänään on hyvä päivä. Pikkupuffa on parantunut melko hyvin korva- ja kurkkutulehduksistaan sekä 1,5vee-rokotussairasteluistaan. Ruokahalukin palasi. Lähtipä jopa isänsä kanssa tänään mummolassa käymään, palaavat vasta huomisiltana.

Tänään on hyvä päivä. Edelliseen viitaten minulla on tiedossa hyvän nukkumisen yö, ja töihinkin tarvitsee huomenna ehtiä vasta klo 11. Taidan nautiskella saunan lämmössä ja neuloa kaikessa rauhassa.

Nyt ei taida olla mitään valmista käsityötä esiteltäväksi. Joten julkaisenpa The Läjän, eli viimeistelyä odottavien, mutta ei-niin-houkuttelevien töiden kasan. Laiska töitään luettelee, joten anti mennä.

Photobucket

Takavasemmalla Pimun villatakki, johon peräänkuulutin taannoin Saana-lankaa. Nyt puuttuu saumojen ja vetoketjun ompelu. Ei houkuta.

Oikealla oma takkini Teddystä. Puuttuu saumojen ompelu ja kauluksen neulominen. Ei houkuta, ja kympin puikotkin puuttuvat, kun en ole saanut toimeksi käydä ostamassa, vaikka tiedän Heinissä sellaiset olevan.

Edessä karvalangasta jo heinäkuussa aloitettu/neulottu kassi, josta puuttuu koristelu ja sankojen kiinnitys. Ei houkuta, vaikka pesukoneestakin on jo muutama viikko sitten tullut.

Mutta tänäänhän on hyvä päivä, joten en ota stressiä houkuttamattomuuksista. Neulon mieluummin tätä:

Photobucket

February Lady Sweateria. Vähän tylsää, kun on helmassa menossa. Tai no, ihan kiva mallineule, oppii ainakin nopeasti. Tämän tekemiseen into on tässä:

Photobucket

Mursuliinan minulle myymät ihqut napit! Namnamnam. Ruskeita tähän Ladyyn suunnittelin, mutta ehkä sittenkin nuo karkit? Eikun ruskeat. Eikun karkit? Pöh. Ei tarvitse vielä päättää. Saatan jopa ostaa jotkut mustat hevoset. On nimittäin pientä nappihimoa heräilemässä.

Jos et vielä ole uskaltanut ilmoittautua arvontaani, hopihopi, tuonne vaan rohkeasti! Ja huomasin juuri, että PIF:finikin ammottaa tyhjyyttään, ilmoittaudu toki! Olisi niin kiva saada tehtyä jonkun toisenkin päivästä hyvä päivä.