Koska tajusin, että elämässäni on viime aikoina jotain sellaista, jota en ole ole tuonut julkisuuteen - toisin kuin Jenni&Kimi, pitää korjata tilanne oitis. (Missä viipyy haastattelukutsut - ja palkkiot Seiskaan, Ohoon, Ahaan ja Uhuun, kysyn vaan!)

Eilisellä käynnillä optikolla kuulin kaksi repliikkiä, jotka olivat mannaa korvilleni: Näihin vahvuuksiin ei tule mitään muutoksia ja  Joo, tää oli ilmainen tarkastus. Hiphei, tästä muutaman satasen säästöstä riemastuneena annoin itseni kulkeutua kirjakauppoihin ja kirpparille ja tehdä muutamia hankintoja.

ostot100308

Olen himoinnut kunnon akvarellikynäsarjaa pari viikkoa, Suomalaisen kantistarjouksen viimeinen paketti lähti siis mukaani. Samoin Infossa oli ale, ajattelin testailla noita Fiskarsin kohokuviointilevyjä, kun en isoa ja "oikeaa" laitetta raaski ostaa vielä vähään aikaan.

kirjat

Kirpparille menin vanhat kirjat mielessä, päähäni oli tullut ajatus rusehtuneesta kirjansivusta, jota käyttäisin korteissa. Muutaman kirjan lunastinkin. Vasemmanpuoleisimman kirjan kansia tuijottelin, sillä ne tekisi mieli testata laukuksi Hukkasen tyyliin. Nolottaa vaan käyttää toisen hienoa ideaa, mutta kai sitä yhden veskan verran voisi kokeilla, ihan vain että saisinko aikaan muutakin kuin rumia sanoja. Blommor i kruka och vas saa paikan kirjahyllyssä, sitä en raaski tuhota.

fs100308

Aamupäivällä oli postipoika tuonut laatikkoon uusimman tavarasatsini Finnstamperilta. Pitäisköhän materiaalivarastoa alkaa vähitellen työstää korteiksi ja muuksi, vai tyydynkö vain omistamisen iloon. Pitää miettiä.