Kesän ollessa hehkeimmillään, on aika ja syytä esittää kiitoksia moneenkin eri suuntaan:

Kiitos Pirjo, Inkeri, Irene, Mona, Gun, Tuija, Meeri, Lotta sekä kaikki muutkin tädit ja sedät, jotka olette tavalla tai toisella tekemisissä Svenska Dagiset i Lahtis kanssa. Teidän ansiostanne Pikkupuffalla on takana superonnistunut, ihana ensimmäinen vuosi päivähoidossa ja pienestä tytöntylleröstä on kasvanut ja kehittynyt papupata ja "tosi iso tyttö". Nauttikaahan ansaitusti lomasta ja kesästä ja uinahtakaa vaikkapa riippukeinuun näkemään ihania unia!

P6305267.jpg

Omat kiitokseni suuntautuvat Zeldalle, jolta sain Lankahullun yllätysvaihdosta paketin jo viime viikolla. Herkkua sisältö kaikki tyynni, suurkiitokset! Suklaat ja osittain kahvikin ovat sujahtaneet jo - ohohups! - parempaan talteen, mutta lankaherkuista sai vielä kuvat:

P6305268.jpgP6305269.jpg

Jo hieman vanhempaa kaliiberia ovat kiitokset saamistani blogitunnustuksista:

sunshine-award.jpg

Sunshine Award sekä Koukuttajalta että Marjutilta - kiitos paljon ja nöyrä niiaus! :)

Koska pääni kestää tällä hetkellä vain yhden asian miettimisen kerrallaan (ei, en juuri tällä hetkellä esim. pureskele purkkaa juuri tästä syystä), olen tyytyväinen, että muistin nyt esittää kiitokset julkisesti. Jatkotoimenpide, eli palkinnon ojentaminen eteenpäin, siirtyy nyt vielä tuonnemmaksi..