Uskotko salaliittoteorioihin? Entä ufoihin? Oletko kiinnostunut avaruuteen liittyvistä tieteellisistä löydöksistä? Itse vastaan kaikkiin kolmeen kohtaan myöntävästi. Meidän huusholli ja oma elämäni on hyvä konkreettinen esimerkki kaikista kolmesta.

Mietitäänpä niinkin yksinkertaista ja jokapäiväistä kapinetta kuin kuulakärkikynä. Tiedätkö esimerkiksi juuri sinä, missä on jokainen kuulakärkikynäsi? Sekin toissavuonna diipadaapa-messuilta joltain höpöpöpö-osastolta mukaan tarttunut? Etkö? Avaruudessahan on mustia aukkoja, jotka imevät kaiken itseensä. Niiden vetovoima on niin suuri, että aukkoon päädyttyään atomi ei sieltä enää pois pääse. Väitän, että on olemassa myös mustia aukkoja, jotka ovat erikoistuneet imemään vain tiettyjä objekteja. Kuten kuulakärkikyniä. Lisäksi väitän, että näillä mustilla kuulakärkikynäaukoilla on toinen pää, josta kynät pullahtavat ulos. Se toinen pää on meillä. Vai miten muuten voi selittää tsiljoona yksi outoa, omituista, alkuperältään ja ulkonäöltään täysin vierasta kynää.

Toinen musta aukko on erikoistunut imemään lankoja. Erityisesti neule- sellaisia. Ja senkin aukon toinen pää on meillä. Vai miten se lanka meille muuten päätyisi? Toisaalta ufot ilmeisesti kaappaavat minut säännöllisin väliajoin. Tosin niin kyllä siippanikin. Niskaani on ilmeisesti asennettu mikrosiru, jolla ufot lähettävät signaalia osta lankaa - osta lankaa. Vaikka kuinka mieleni yrittää taistella vastaan, oikea käteni hiiren päällä elää täysin omaa elämäänsä ja ostaa napsuttelee lankaa. Ja sitten sitä lankaa vain tulee meille. Ja tulee. Ja tulee. Ja siippakin ostaa lankaa minulle. Ja lankaa vyöryy ja se valtaa taloa vähä vähältä. Ihan kamalaa.

Photobucket

Ufojen ostamaa Fabelia ja Mokkasukkaa tuli eilen postissa.

Photobucket

Alehintalappuja bongaamaan kouluttautunut siippani osti 7 kerää Teddyä, kun sai halvalla. Ihan vain kolmea eri värjäyserää, kukas niitä nyt niin nökönuukaan tutkisi. Montakohan kiloa Teddyä jo onkaan meilla jemmassa. Välillä tuo siipankin ostelu menee överiksi, haluaisikohan kukaan lainata sitä muutamaksi viikoksi, voisin halvalla liisata sen.

Jees, menen viimeistelemään Svärje-takkia eilisen Svenska dagenin kunniaksi, että saisin kuitata edes parisataa grammaa varastoani pienemmäksi.