Olen ihan pyörällä päästäni.

En koskaan olisi uskonut, että viime keväänä ihan omana vitsinä keksimäni KesäYön Hullutus muodostuu tällaiseksi "yleisömenestykseksi". Tällä hetkellä on jo yli 60 ilmoittautunutta ja aikaa ilmoittautua on vieläkin pari viikkoa! Sukka-KYHiinkin on uskaltautumassa muutamia, joku jopa molempiin sarjoihin yht'aikaa! Huimaa! Itsekin KYHäilen, ainakin sukkien puolella, ehkä myös yleisellä puolella...

Tästä tulee kiva kesä yhdessä muiden hulluttelijoiden kanssa. On jo tässä vaiheessa mielenkiintoista käydä osallistujien blogeissa kurkkimassa, miten itse kukin valmistautuu tempaukseen: yksi tekee ufoja valmiiksi ja "paastoaa" aloituksissa, toinen järjestelee lankoja, puikkoja ja ohjeita täsmälliseen jonoon, kolmas tekee mielikuvaharjoituksia miettien oikeaa suoritusjärjestystä, neljäs varustautuu uusin työkaluin ja täydentää lankavarastoa, viides ottaa rennosti, kuudes paastoaa käsitöistä täysin, seitsemäs ottaa kilpailun kannalta... :) Tämähän on kuin seuraisi maratonille valmistautujia! :)

Tässä vaiheessa esitän jo toivomuksen kaikille osanottajille siitä, että pidättehän itse kirjaa omista KYH-aloituksistanne ja -lopetuksistanne. Minun resurssini eivät valitettavasti siihen riitä, toki julkaisen välitilinpäätöksen juhannuksena (aloituksista) ja lopullisen saldon elokuun alussa; kummatkin teidän raportointinne pohjalta. Kiitos.

Kuten lupailtua, tempauksen lopussa on tiedossa palkintoja. Itse lahjoitan palkinnon arvottavaksi kaikkien sellaisten kesken, jotka onnistuvat 26 aloituksen teossa, samoin palkinnon jokaisen osallistujan kesken arvottavaksi. Mrs. Marple puolestaan on luvannut palkinnon arvottavaksi kaikkien sellaisten kesken, jotka onnistuvat vähintään yhden projektin loppuunviennissä. (Olihan se niin? :) ) Mikäli joku muu tai jotkut muut tahot tuntevat halua sponsoroida tempaustamme, yhteydenotto julkisesti kommentteihin tai hyshyssinä sähköpostiini, niin viedään asiaa eteenpäin. Kiitos.

KYH-projekteista muutama sananen. En halua viedä osanottajilta käsityön iloa, keksimisen riemua enkä luomisen nautintoa, joten annan teidän itse määritellä projektinne; niin luonteen kuin koonkin. Projekti voi siis olla nukkekodin matto taikka ryijy  - vaikka tässä kohdassa ei ihan alkuperäinen ajatus neulomisesta/virkkaamisesta taidakaan toteutua, aika hullutus kuitenkin! :O Jos kuitenkin sukkien ja lapasten kohdalla pidättäydyttäisiin siinä pariperiaatteessa...

Tervetuloa mukaan kaikki, niin viimevuotiset hulluttelijat kuin uudetkin uskalikot! Ei laiteta liian kireää pipoa tempauksen ajaksi, vaan nautitaan käsitöiden luomisesta ja valoisista kesäöistä! Haastakaa serkunkumminkaimanlenkkikaveritkin mukaan pilke silmäkulmassa!