Pikkupuffa on oppinut uuden, otsikonmukaisen huudahtuksen. Sitä sopiikin huudella niin äidin helmiä tutkiessä, ruokaa maistellessa kuin katsastaessaan potan saldoa iltaistunnon jälkeen. :)

Äiti-puffalla oli lapsen vauva-aikana hieman inhonsekainen tunne HelloKitty-aihetta kohtaan, ja totesinkin tuolloin, että meille ei sitten tuosta tule hörhöilynaihetta. Vaan kuinkas kävi. Lapsen saatua lahjaksi HK-hiuspinnejä, oli nieltävä fiiliksensä ensimmäisen kerran, sillä lapsi vaikutti tykkäävän. Joulupukin tuotua HK-puvun lapsi hurmaantui ja sekosi täysin, ja äidin mielipidekin muuttui positiiviseksi. Niinpä tällä hetkellä lapsen huoneessa näyttää tältä:

Ja tältä:

Kaksi viikkoa sitten myös Pimu ilmoitti olevansa HK-fani. Tämän aamuisen pikaisen kirpparikäynnin parhaat löydöt siis ovatkin (paita tosin Äiti-puffalle itselleen sopivan tekstin Aina terveen järjen voittaa Sisu takia):

Saapa nähdä nukutaanko ensi yö HK-kello kädessä, nyt sitä ainakin hipelöidään ranteessa koko ajan... Pimusta on kehkeytynyt myös hevostyttö. "Mä haluisin hevoskouluun." "Ai, etkö sä haluakaan tavalliseen kouluun?" "Eiku mä haluisin äidin luona tavalliseen kouluun ja täällä hevoskouluun." Himpura, ei olis pitänyt päästää neitiä kuukausi sitten poniratsastamaan eräässä talviriehassa. Nyt kutsuu Äiti-puffaa ompelukone, sillä hevostyttö haluaa ensi yöksi uudet hevoslakanat sänkyynsä...