Kun sain mielelleni vähäksi aikaa rauhan öttiäisjahdin jälkeen, istahdin virkkailemaan ja funtsailemaan syntyjä syviä kesän ensimmäisissä oikeissa helteissä. Voi olla, että sain auringonpistoksen tai pääni pehmeni muuten vain, tai sitten olin yksinkertaisesti humaltunut kesästä ja lomasta. Ravelryn joidenkin keskusteluketjujen innoittamana kehittelin tempauksen, johon tässä samalla kertaa haastan jokaisen täällä poikkeavan neulojan/virkkaajan! (Jokainen voi puolestaan haastaa omia tuttuja mielensä mukaan!)

Kesäyön hullutus

Aloitan kesäkuun alusta juhannuspäivään 20.6.2009 asti joka päivä yhden uuden neule-/virkkausprojektin, ja saatan jokaisen loppuun heinäkuun loppuun mennessä! Mitenkähän onnistun?! Lähde mukaan kokeilemaan omia rajojasi ja kannustamaan muita mukaanlähteviä. Nyt saa luvallisesti potea startitista, eikä ufojen määrän pitäisi kuitenkaan lisääntyä, mikäli kaikki onnistuu. Parhaiten tämä luultavasti onnistuu meiltä, joilla to-do-lista on kilometrin pituinen, ja joille ei tuota minkäänlaisia henkisiä paineita pitää kesken yht'aikaa miljoonaa projektia. Mutta ehkä tätä kokeilee myös joku sellainenkin, joka normaalisti tekee vain yhtä projektia kerrallaan?

Rajoituksia: sukkapari katsotaan yhdeksi projektiksi, samoin lapaset. Loppuun saatettujen projektien pitää olla samat kuin KYH-aikana aloitetut, eli et voi aloittaa uutta ja saattaa loppuun "tilalle" vanhaa ufoa. Vinkki: ehkä ei kannata aloittaa joka päivä sängynpeiteprojektia?...

Lisäohjeita: jos jonain päivänä startiitti oikein riehuu, voit halutessasi siirtää jonkin aloituksen toisen päivän "tilille"! Langan kerimistä vyyhdiltä kerälle ei vielä lasketa projektin aloitukseksi. Sen sijaan mallitilkun neulominen voidaan sellaiseksi lukea, mikäli vakavamielisesti näin projektisi aloitat. Et putoa tempauksesta kesken kaiken, vaikka jonain päivänä aloitus jäisikin väliin, koska lopuksi (heinäkuun lopussa) lasken aloitus/lopetus/päivä/onnistumissuhdeluvun! Pääasia on pitää hauskaa ja nauttia neulomisesta/virkkaamisesta!

Ilmoittaudu kommentteihin tai spostilla puffa ät suomi24 piste fi. Ilmoita nimesi/nikkisi, spostisi sekä mahdollinen blogisi.

Mukaan voi lähteä ensimmäisen viikon ajan (viim. 7.6. klo 23.59), lasken lopuksi onnistumisprosentin aloitettujen ja lopetettujen projektien suhteen. Mukana roikkuneille mainetta ja kunniaa, sekä kenties jotain pientä palkintoakin.   Koska pian pyörähdetään blogissani uusille luvuille kävijälaskurissa (ja nopealla tahdillakin tämän tempauksen myötä!), lupaan jakaa tempauksen loppuessa joitain palkintojakin!

Mukana:

 1. Äiti-puffa itse
 2. Maikkili
 3. Katiija
 4. Marja A 
 5. Anne
 6. Satuh83
 7. Taika Taiga
 8. Tui
 9. Nna
 10. Inkeri
 11. Eloveena
 12. Kristel
 13. Mohariina
 14. Tuija
 15. Anni
 16. Doksi
 17. Täti Sininen
 18. Sini Helmi
 19. Ausifer
 20. Scaritsa
 21. Mursuliina
 22. Aino
 23. TaijaK
 24. Miia-Rebekka
 25. Mette
 26. Anniina
 27. JossuP
 28. WorstedKnitt
 29. Mari
 30. Sinikka
 31. Juuli
 32. Vynne
 33. Katja
 34. Päitsyli